КУПИТИ КВИТКИ

Білі бавовняні сукні — найпрактичніша річь літнього сезону

Біла бавовняна сукня — незмінна літня класика, на яку варто звернути увагу. Незалежно від того, чи ви обираєте богемну сукню, як-от ажурна модель Zimmermann, чи більш офісний стиль, як-от варіант сорочкового крою Erdem, біла сукня залишається однією з основних речей літнього сезону. Цьому можна знайти пояснення як мінімум тому, що білий колір зберігає прохолоду, відбиваючи сонячні промені, на відміну від чорного кольору, який притягує світло. Також білі бавовняні сукні дарують відчуття свіжості та красиво підкреслюють навіть легку засмагу.

Erdem
Erdem

Реклама.

Дизайнери з року в рік співають оди кохання білим бавовняним платтям у своїх літніх колекціях. У новому сезоні серед найактуальніших дизайнів були помічені: довгі сарафани з ажурними вставками, сукні сорочкового крою, романтичні образи зі шлярками та елементами кроше, а також варіанти зі збірками. Так, Elie Saab запропонували серію білих суконь з делікатною перфорацією у вигляді бутонів троянд, а Johanna Ortiz показали сарафан вільного крою з фестончастим краєм, який стане вашим головним козирем у відпустці. Тим часом для міського гардероба краще зробити ставку на сукні, виконані за принципом сорочок. Наприклад, строгу білу сукню Erdem з принтом, мініверсію Sacai або широку бавовняну сукню Litkovska, яку можна носити в парі з джинсами. Альтернативою сукням сорочкового крою є лаконічний варіант Gauchere з асиметричними збірками чи бавовняна сукня А-силуету Christian Dior.

Elie Saab
Elie Saab

Johanna Ortiz
Johanna Ortiz

Gauchere
Gauchere

Богемні сукні, що відсилають до стилю музичного фестивалю Coachella — один із головних фаворитів саме у літній сезон. Вони підійдуть як для вихідних за містом, так і прикрасять відпускну капсулу. Найкращі варіанти шукайте в колекціях Zimmerman (романтичну версію зі шлярками і макраме) та Ulla Johnson (варіант з елементами кроше).

Sacai
Sacai

Litkovska
Litkovska

Zimmermann
Zimmermann

Christian Dior
Christian Dior

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Vogue.ua зібрав наймодніші білі бавовняні сукні цього літа.

<b>CECILIE BAHNSEN</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.