До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити яскраві кольори цієї весни

Сміливі кольори прикрасили Тижні моди в останні сезони, і яскраві відтінки вже з’являються не тільки на подіумі, а й за його межами. Барвисті трикотажні вироби, струмливі блузи, штани й верхній одяг здатні по-справжньому поліпшити настрій. Якщо судити з виходів стритстайл-зірок, то яскравий помаранчевий і лимонно-жовтий мають всі шанси стати новим чорним.

Верхній одяг

Яскравий зелений як і раніше залишається улюбленим кольором багатьох модниць. Цієї весни він знайде своє втілення у верхньому одязі: шкіряних куртках, пальтах і пуховиках. Міксувати його можна з базовими відтінками, а можна піти ва-банк і зробити ставку на несподівані й екстраординарні колірні поєднання.

Реклама
Трикотаж

У нестабільний період міжсезоння найзручнішим і найпрактичнішим одягом є трикотаж. Додати весняному гардеробу дофаміну до снаги сонячно-жовтим светрам, пуловерам і кардиганам.

Сумка

Яскраві аксесуари — альтернативний спосіб додати образу барвистості. Згодяться всілякі сумки: з плетеної шкіри, атласу або нейлону.

Брючний костюм

Брючний костюм — улюбленець модної публіки. Майбутньої весни і він забарвиться в яскраві й життєствердні кольори. Приборкати барвистий образ допоможуть світлі топи й сорочки, а також аксесуари базових відтінків.

Взуття

Зовсім скоро на передній план вийдуть всілякі туфлі, мюлі та слінгбеки. Радимо інвестувати в яскраву пару вже нині: таке взуття пасуватиме до будь-якого щоденного та святкового образу.

Блейзери

Впоратися із завданням прикрасити сірі будні зможе яскравий блейзер. Стритстайл-зірки роблять ставку на помаранчевий — і ми не можемо з ними не погодитися.

Блузи

Обіграти розкішні яскраві блузи з атласу або шовку допоможе практичний чорний: мідіспідниця з розрізом, мюлі, сумка і протисонцеві окуляри.

Фото: ACIELLE / STYLE DU MONDE

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.