До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні колірні поєднання 2022 року

Складаючи весняний гардероб, належної уваги треба надавати не тільки модним трендам, а й актуальним колірним поєднанням. У новому сезоні вибирайте мікс зеленого й фіолетового, який за версією команди Pantone є головним відтінком 2022 року. Також популярне поєднання елегантного білого й ошатного срібного кольору, комбінування блакитного й бежевого, мікс помаранчевого й салатового і сміливий дует рожевого й чорного. Vogue.ua зібрав п’ять модних колірних поєднань 2022 року.

Bottega Veneta
Зелений + фіолетовий

Трав’янистий зелений був найпопулярнішим відтінком одягу серед знаменитостей і streetstyle-зірок у 2021-му. Його носили такі модниці, як Гейлі Бібер, Ріанна, Леоні Ганне і Перніль Тейсбек. У 2022 році він, як і раніше, очолює рейтинг найбажаніших кольорів, проте в новому сезоні дизайнери радять носити його в парі з фіолетовим відтінком Very Peri. Valentino, наприклад, запропонували діловий брючний костюм з розслабленою лавандовою блузою, а Tom Ford і Versace скомбінували топ і шорти (спідницю) з лелітками в цих двох трендових кольорах.

Реклама
Valentino
Tom Ford
Versace
Білий + срібло

Чистий та елегантний білий колір у новому сезоні міцно подружився з ошатним срібним відтінком. Певно, що відзначати майбутні свята будемо в цій колірній гамі. Найстильніші образи представлені у David Koma (блискучі штани й сорочка з пір’ям), Dolce & Gabanna (зухвала мініспідниця в парі зі строгою білою сорочкою) і Michael Kors Collection (мерехтливий топ і елегантний брючний костюм, що складається із широких білосніжних штанів і жакета з вилогами в кристалах).

David Koma
Dolce & Gabanna
Michael Kors Collection
Блакитний + бежевий

Нейтральний бежевий колір можна носити не тільки з молочним, чорним, сірим і коричневим відтінками. Найцікавіше буде доповнити його несподіваним колірним акцентом і зіграти на контрасті, наприклад, взяти в пару до бежевого вбрання яскраво-блакитні речі. Miu Miu пропонують цієї весни носити в офіс або на навчання мініспідницю із заниженою талією в нюдовій гамі з ефектною блакитною сорочкою, Lacoste поєднують спортивні шорти з футболкою поло, a Gucci пропонують обіграти нюдову "голу" сукню блакитними мереживними панчохами.

Miu Miu
Gucci
Lacoste
Жовтогарячий + салатовий

Мабуть, одним з найяскравіших рішень цієї весни стало колірне поєднання помаранчевого й салатового. Саме таке комбінування відтінків не тільки покаже знання модних тенденцій, а й додасть барв у ваш гардероб і поліпшить настрій. Bottega Veneta вирішили в новому сезоні зробити ставку на трикотажну сукню жовто-зеленого відтінку, додавши до образу знакових аксесуарів відтінку сицилійських апельсинів. Тим часом Versace доповнили помаранчеве міні напівпрозорими лаймовими колготками, а Emilia Wickstead просто скомбінували лаконічний топ і спідницю у двох кольорах, що нагадують про літо.

Bottega Veneta
Emilia Wickstead

Versace
Рожевий + чорний

Класичний, зухвалий, елегантний, базовий і строгий — саме так можна сказати про чорний колір залежно від того, який одяг він прикрашає. У новому сезоні весна-літо 2022 він подружився з романтичним, ніжним і жіночним рожевим відтінком. Christian Dior запропонували атласний спортивний костюм одягати до грубих чорних черевиків з перфорацією, Couregges доповнили рожеве дівоче пальто лаковими ботфортами, а David Koma скомбінували спортивні чорні деталі з невагомим рожевим пір’ям на сукні.

Christian Dior
Couregges
David Koma

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.