До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять прямі джинси цієї осені

Прямі джинси — незмінна класика, яка має бути в гардеробі кожної модниці. Ця універсальна модель приваблює своєю практичністю — прямі джинси легко поєднувати як з кросівками й грубими черевиками, так і з туфлями та мюлями. Наша порада, вибирайте моделі з мінімумом еластану в складі й віддавайте перевагу ультрадовгим джинсам або вкороченим моделям у стилі 1990-х. Також варто відмовитися від низької посадки на користь середньої або високої лінії талії — такий силует візуально подовжить ноги й створить привабливий вигляд.

прямые джинсы 2020 фото Streetstyle

Цієї осені streetstyle-активістки пропонують безліч способів як вписати прямі джинси в гардероб. Дівчата вдягають класичні джинси в парі із жакетами маскулінного крою, доповнюють елегантними твідовими піджаками й вибирають блейзери зі шкіри. Джинси прямого крою можна скомбінувати з базовою водолазкою чи білою сорочкою для офісного дрес-коду або додати яскравих statement-деталей і вирушити на вечірку, наприклад, у бузковому жакеті з леліток або атласному плащі. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок у прямих джинсах на вулицях головних столиць моди.

Реклама

<b>прямые джинсы стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.