До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по наймодніших джинсах сезону осінь-зима 2020/2021

У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери підготували безліч цікавих моделей, серед яких чільну позицію займають широкі джинси; варіанти, що складаються з кількох відтінків деніму; класичні прямі, декоровані всілякими візерунками й укорочені моделі з підгорнутим нижнім краєм. Vogue.ua зібрав наймодніші осінні джинси в колекціях брендів.

джинсы осень-зима 2020/2021Christian Dior
Широкі

У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 уся увага буде прикута до широких джинсів розслабленого крою. Тренд, який з'явився ще рік тому в колекціях брендів, стрімко набрав обертів. Chloe додали джинсам-кльош екстра-обсягу в стегнах, Christian Dior показали варіанти вільного крою, ніби вимиті після прання, а Halpern представили сині елегантні пари, які підходять для корпоративного дрес-коду.

Реклама
джинсы осень-зима 2020/2021Chloe
джинсы осень-зима 2020/2021Christian Dior
джинсы осень-зима 2020/2021Halpern
Печворк

Якщо ви не впевнені у виборі відтінку джинсів, то нинішньої осені це вирішиться. Дизайнери пропонують вибирати джинси, що складаються з кількох різнокольорових шматочків тканини — від блідо-блакитного до темно-синього деніму. Так, Tom Ford зробили ставку на широкі пари з необробленими краями, що складаються з хаотично розкиданих шматочків деніму по всій поверхні джинсів. Versace, навпаки, запропонували елегантні і строгі моделі з чіткими вертикальними смугами. Не залишилися осторонь і українські бренди — KSENIASCHAIDER показали свої фірмові джинси-кльош, виконані за технікою "печворк".

Tom Ford
Versace
джинсы осень-зима 2020/2021KSENIASCHAIDER
Прямі

Дівчатам, які не звикли до сміливих експериментів, варто придивитися до прямих джинсів, які восени також актуальні. Прямі джинси, які обожнювала носити Сінді Кроуфорд в 1990-х роках, можна знайти в колекції Khaite — бренд представив чорні пари з передніми накладними кишенями. У Y / Project з'явилися сучасніші варіанти з помітним переднім швом, а у Isabel Marant — класичні сірі моделі, які можна буде заправити в чоботи-козаки або ботфорти цієї осені.

джинсы осень-зима 2020/2021Khaite
джинсы осень-зима 2020/2021Y/Project
джинсы осень-зима 2020/2021Isabel Marant
З підгорнутими краями

На модну арену знову повертаються укорочені джинси з підгорнутими краями. В осінньо-зимових колекціях дизайнерів можна знайти пари на будь-який смак і колір — від класичного прочитання до сміливих сучасних рішень. Так, Balmain зізналися в коханні до прямих синіх джинсів з контрастними підгорнутими краями — Олів'є Рустам пропонує комбінувати такі пари зі светрами маскулинного крою і ботильйонами з квадратним мисом. Водночас Hellesy зробили ставку на блакитний денім, прикрашений вставками мальовничих зображень птахів, а R13 показали брутальні моделі зі шкіряними підгорнутими краями.

джинсы осень-зима 2020/2021Balmain
джинсы осень-зима 2020/2021Hellesy
джинсы осень-зима 2020/2021R13
Прінти

Шанувальниці незвичних моделей джинсів можуть радіти. У сезоні осінь-зима 2020/2021 буде в тренді денім, прикрашений різноманітними візерунками і фантазійним розписом. Giambattista Valli зробили реверанс у бік логоманії і засипали джинси-кльош назвою свого бренду, MSGM прикрасили сині пари монохромними картинами, а Priscavera зобразили на джинсах величезних риб, що нагадують цікаву помаранчеву рибку з мультфільму "У пошуках Немо".

Giambattista Valli
MSGM

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.