До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять плаття поверх брюк цього літа

Логічним продовженням тренду на багатошаровість стало поєднання в одному образі сукні та брюк. У сезоні весна-літо 2020 дизайнери втілили цю ідею по-різному: наприклад, французький бренд Jacquemus представив на подіумі неоднозначну комбінацію брюк-карго і романтичної максі-сукні на тонких бретелях трендового кольору фуксії, а Джонатан Андерсон, креативний директор британського бренду JW Anderson, стилізував струменисту шовкову сукню з класичними брюками зі стрілками.

Jacquemus
JW Anderson

Ідея такого комбінування не нова: вона походить ще з давньої східної традиції, коли сукні-туніки носили поверх шароварів. Згодом до схожих експериментів поверталися в 70-х і 90-х роках, поки в поточному модному сезоні streetstyle-активістки знову не наважилися комбінувати сукні та штани в одному образі. Найчастіше гості модних столиць вибирали вільну максі-сукню і доповнювали її джинсами або лляними брюками. Не обійшли увагою і приталені сукні-комбінації: поєднання зі шкіряними або бавовняними брюками має свіжий і цікавий вигляд.

Реклама

<b>платье на брюки стрит</b>
Как носить платье поверх брюк стритстайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.