До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-репортаж: із чим модниці носять жокейські чоботи цієї осені

Цієї осені аристократичний стиль дербі особливо актуальний серед модниць. Дівчата охоче вдягають не тільки накидки-кейпи, силуетні жакети в парі до вузьких штанів і зав’язують шийні хустки в недбалий вузол, а й вибирають жокейські чоботи для модних осінніх образів. Відмітною ознакою чобіт у кінному стилі є висота до коліна, наявність низького квадратного підбора й мінімум декору. Спочатку вони були призначені тільки для їзди верхи, проте в другій половині XX століття набули неабиякого поширення серед модниць. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 жокейські чоботи як і раніше очолюють списки бажань дівчат і є класичним елементом гардероба.

Головні streetstyle-зірки вже неодноразово показували із чим носити жокейські чоботи цього сезону. Німкеня з двохмільйонною аудиторією в Instagram Леоні Ганне пропонує вибирати білі чоботи з тисненням під рептилію Fendi й комбінувати їх з легкою сукнею, данська стилістка й засновниця бренду ROTATE Birger Christensen Тора Вальдімарс радить вибирати класичні чорні чоботи в парі з лосинами та стьобаною курткою. Тим часом стилістка Olivia Faeh показує як міксувати діловий костюм зі спідницею й чобітьми для офісного дрес-коду, а блогерка із Сінгапура Yoyo Cao поєднує затишний трикотажний ансамбль із чобітьми в жокейському стилі Chanel. Vogue.ua показує як streetstyle-активістки носять чоботи в стилі дербі цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.