До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять легінси зі штрипками цієї весни

Тривалий карантин беззастережно вплинув на модну індустрію. Багато брендів переорієнтувалося на спортивну естетику, а streetstyle-активістки стали віддавати перевагу зручним і практичним речам, серед яких особливо вирізняються легінси зі штрипками — ті самі спортивні треники, які ми носили в дитинстві. Тепер легінси стали улюбленою річчю в гардеробі модниць, що замінює базові джинси й штани. У цьому легко переконатися, зазирнувши в Instagram-акаунти відомих дівчат у всьому світі — від скандинавської ікони стилю Перніль Тейсбек до модної француженки Хлої Харуш.

Якщо велосипедки — винятково літня прерогатива, то легінси легко можна носити в будь-яку пору року, а отже вони раціональніша інвестиція в гардероб. Неабиякий внесок у популяризацію легінсів зробили такі бренди, як Jacquemus, Saint Lauent, Chanel, Isabel Marant і Balenciaga. Кожен з дизайнерів цих марок періодично відновлював на модному подіумі головний тренд 1980-х — від трикотажних лосин у рубчик Симона Порта Жакмюса до лакованих легінсів Ентоні Ваккарелло.

Реклама

Цього сезону весна-літо 2021 модниці вибирають легінси зі штрипками, однак тепер штрипка слугує не фіксатором, а декоративним елементом в образі, який streestyle-зірки саме й прагнуть показати. Сміливо вдягайте культові лосини до взуття на підборах, кросівок, брогів, лоферів з масивною підошвою, а також до класичних балеток, які повернулися в моду цієї весни. Головне правило, яке треба запам’ятати: якщо ви вдягаєте обтислий низ, то зверху має бути об’ємний одяг: маскулінний жакет, сорочка із чоловічого гардероба, вільний бомбер або худі.

Одне з головних запитань, яке виникає після купівлі легінсів зі штрипками, — як правильно носить цю модну штучку. Є два варіанти стилізації: заправити штрипки всередину взуття, або ж натягнути зверху. Однак комбінуючи легінси зі взуттям на пласкому ходу, усе ж ліпше заправити декоративний елемент усередину, а в разі ставки на туфлі з підборами — натягнути поверх. Vogue.ua зібрав модні образи streestyle-активісток і показав, як носити легінси зі штрипками цієї весни або влітку.

<b>леггинсы со штрипками</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.