До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: як модниці носять велосипедки цієї весни

Світ моди неоднозначно ставиться до велосипедок, але точно не можна заперечувати, що їм знову вдалося зробити гучний камбек — не без участі Saint Laurent і їхньої весняно-літньої колекції 2021 та Instagram-інфлюенсерів. Стрічки соціальних мереж заполонили яскраві і стильні світлини модниць, які вже додали цей багатофункціональний елемент до своїх гардеробів. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-зірок і розібрався, з чим носити велосипедки цієї весни.

Окрім очевидної приналежності до спортивного стилю, велосипедки чудово римуються не лише з об'ємними худі і світшотами. Хоча і таку стилізацію не варто відкидати — яскравим натхненням стануть образи Емілі Шак, Софії Коельо і Емілі Сіндлев. Свої спортивні костюми дівчата доповнюють великою кількістю прикрас і помітними сумками. Аліссія Родді ж робить ставку на актуальну комбінацію велосипедок і трикотажу — об'ємний кардиган кольору слонової кістки додає образу затишку і комфорту.

Реклама

Але не спортивним стилем єдиним. Джен Себаллос і Ребекка Джексон продовжують тренд на biz-leisure — ґіт, що виник минулого літа через посилений режим самоізоляції, коли комфорт і практичність стали важливішими за вигадливі образи. Тоді такі сміливі поєднання спричинили справжній фурор, а зараз же комбо офіційного піджака або бавовняного тренча стало негласною класикою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.