До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Хлої Харуш

Стиль француженок завжди привертає захоплені погляди й надихає дівчат у всьому світі на нові експерименти. Головні його особливості в поєднанні елегантності й маскулінності, простоти й універсальності, витонченості й сексуальності. Щоб зрозуміти, який вигляд має цей стиль, досить лише згадати образи таких знаменитих французьких дівчат, як Джейн Біркін, Катрін Денев, Маріон Котіяр і Бріжит Бардо. У наш час серед найпопулярніших модних француженок вирізняється Хлоя Харуш —дизайнерка, стилістка й streetstyle-зірка головних Тижнів моди.

@louloudesaison

Літній гардероб Хлої Харуш ґрунтується на поєднанні речей чоловічого крою, розслаблених силуетів і елегантних деталей. Купуючи нові речі, Хлоя робить ставку на нейтральну колірну гаму — модниця вибирає всі відтінки карамелі, молочний, хакі, сірий і чорний кольори. Як справжня француженка, Хлоя природно обожнює все, що пов’язано з брендом Chanel, — від культових твідових жакетів до сандалій з липучками. Крім того, у списку улюблених брендів Хлої на окрему увагу заслуговують Bottega Veneta, Prada, Loewe і її власний бренд Loulou Studio. Vogue.ua. зібрав 10 літніх образів модниці Хлої Харуш.

Реклама

<b>Loulou De Saison – Chloé</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.