До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 модних образів Перніль Тейсбек для ранньої осені

Наближається осінь, але це не означає, що треба повністю оновлювати свій гардероб. У вересні можна легко вписувати літні речі в повсякденні образи, демонструючи абсолютно нове вбрання. Пропонуємо вчитися в скандинавської streetstyle-зірки Перніль Тейсбек, стиль якої намагаються повторити мільйони дівчат у всьому світі. Перніль знає, у якій пропорції і як правильно поєднувати позачасову базу з надмодними деталями сезону, щоб образ неодмінно захотілося вдягнути не один раз.

Для ранньої осені Перніль Тейсбек робить ставку на прості й зрозумілі поєднання, які знайдуться в гардеробі в кожної модниці. Наприклад, вона комбінує чорний маскулінний жакет з джинсами і яскравими мюлями, одягає білий денім у парі з бретонкою, міксує літню шовкову сукню в білизняному стилі з об’ємним блейзером. На Тижні моди в Копенгагені, що минув усього кілька тижнів тому, Перніль з’явилася в модній мініспідниці Saks Potts помаранчевого кольору в парі із затишним светром Chanel і слінгбеками Prada. Також перед шоу модниця демонструвала вкорочений кардиган на два ґудзики, який ще називають топом-"шторкою", і спортивні штани з нейлону. Більше модних образів Перніль Тейсбек для ранньої осені дивіться в нашій добірці та надихайтеся.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.