До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняне взуття, в яке варто інвестувати вже зараз

Інвестиція в аксесуари – завжди гарна ідея, особливо коли отримуємо таке взуття, що не лише вписується в сезонні тренди, а й легко адаптується до прийдешнього періоду. Vogue.ua підготував гід, який допоможе інвестувати в ту модель взуття, яка вирішить проблеми стилізації весни-літа 2023, а також майбутніх сезонів.

Лофери

Лофери, як і діаманти, – на все життя. Отже, інвестування в хорошу модель (базову або з певними декоративними елементами) завжди є мудрою ідеєю. Як і очікувалося, цієї весни вони знову повернуться в наше життя. Лофери – ідеальне взуття, яке можна поєднувати абсолютно з усім у 2023 році: від шовкових спідниць до класичних штанів і джинсів.

Реклама

Табі

Балетки – один з тих предметів гардероба, що ніколи не підведе. Звичайно, якщо говорити про позачасові моделі з індивідуальністю, ніщо не зрівняється з Tabi de Margiela, які до того ж останнім часом знову стали надпопулярними. Ультравідомий дизайн, натхненний японськими черевиками та шкарпетками Tabi, є однією з тих ставок, які завжди окупаються. Унікальний виріб, який обожнюють усі інсайдери моди, і який, незважаючи на те, що оновлюється щосезону, ніколи не зникає з модних радарів.

Adidas Samba

Якщо у 2022 році модель New Balance 550 була абсолютним героєм усіх образів streetstyle-зірок, то у 2023-му настав час для Adidas Samba. Попри те, що це взуття є історичною класикою, воно отримало нове життя завдяки мінімалістичному та витонченому вигляду.

Сабо

Сабо також набувають популярності впродовж останніх періодів, і тому вони є найцікавішою альтернативою для майбутніх сезонів. Статистичні дані говорять самі за себе: сабо Birkenstock Boston мали найбільший серед взуття попит на ринку минулого року згідно зі звітом Lyst. І все свідчить про те, що їхня популярність продовжить зростати і в 2023 році. Отже, якщо дерев’яні сабо вам не до вподоби, ви завжди можете обрати найзручнішу версію від Birkenstock.

Кросівки

Крім всюдисущої Samba, спортивні кросівки для бігу продовжують своє нестримне панування. Зокрема, Asics стали фаворитами датчан, а також усіх тих, хто потребує повсякденного взуття та не хоче відмовлятися від модних варіантів. Зручні та універсальні, ці кросівки є міською альтернативою будь-якому образу. Наважтеся на яскравий колір чи ефект металік, бо хто не ризикує, той не виграє.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.