До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

35 речей, які варто додати до гардероба у 2023 році

Початок нового сезону часто для багатьох з нас знаменує різноманітні зміни: чи то нові звички, чи то планування ідеального розпорядку, чи встановлення важливих цілей або оновлення гардероба. Якщо ви переосмислюєте підхід до свого стилю, просто очищуєте шафу від речей або взагалі прагнете оновити та розширити свою колекцію, в цьому матеріалі ви знайдете список універсальних предметів одягу, які ідеально доповнять будь-який гардероб у 2023 році.

Реклама

Універсальний светр

Не так багато речей можуть зрівнятися з розкішним кашеміровим джемпером з круглим вирізом або светром масивної в'язки. Їх можна вдягати з чим завгодно: з джинсами, спідницями, сукнями. Класичні светри — справжні універсальні солдати в будь-якому гардеробі.

Прямі джинси

Жоден гардероб не обійдеться без деніму. Незалежно від того, чи купуєте ви їх нові, чи вінтажні, джинси із завищеною талією та прямими штанинами легкого блакитного відтінку — це, безперечно, універсальна пара, яка вам ніколи не набридне.

Біла сорочка

Біла сорочка на ґудзиках — один з основних предметів одягу, які складають міцну основу будь-якого гардероба і є обов’язковим атрибутом, який обов’язково стане в пригоді незалежно від індивідуального стилю людини.

Чорні легінси

Щоб створити ідеальний образ на межі спорту та класики, вам знадобиться пара чорних легінсів. Прямі, з розрізами, кльоші чи зі штрипками — будь-який варіант буде не лише стильним, а й комфортним доповненням гардероба.

Мідісукня з відрізною спідницею

Мідісукня — сертифікована позачасова класика, яку нині можна вдягати та стилізувати у будь-який спосіб. У 2023 році обов'язково спробуйте поєднати її зі штанами.

Білі кросівки

У кожній колекції взуття потрібна пара кросівок, зокрема, біла. Це взуття вже перетворилося на позачасову класику — адже поєднує в собі комфорт і стиль.

Джинсова сорочка

Останнім часом цей предмет одягу став універсальною та незамінною базою. Зрештою, джинсова сорочка об'ємного крою чудово пасує для повсякдення й комбінується фактично з будь-якою річчю.

Класичні штани

Завдяки штанам вільного крою майже будь-який образ видається легким і невимушеним. У 2023 році обов'язково додайте до свого гардероба пару штанів із защипами сірого кольору або хакі — вони пасують абсолютно до всього.

Шкіряна куртка

Високоякісна шкіряна куртка може служити десятиліттями, ставати кращою з віком і робити будь-яке вбрання крутим без жодних зусиль.

Практична сумка-тоут

Сумка-тоут — одна з тих речей, у яких ідеально поєднується практичність і шик. Між тим, містка шкіряна сумка також є ідеальним компаньйоном як для робочих днів, так і для подорожей.

Балетки

Якщо вам здається, що балетки — нудна пара взуття, якій не місце в вашому гардеробі, тоді вам слід переоцінити свої судження завдяки моделям з цікавим декором. Насправді коли мова йде про взуття на плоскій підошві, дрібні деталі мають велике значення.

Довге класичне пальто

Довге пальто — це легкий і вічно елегантний спосіб зібрати образ, навіть якщо під ним повсякденний чи спортивний одяг. До того ж ви ніколи не втомитеся від однобортного вовняного пальта нейтрального кольору.

Проста біла футболка

Якщо ви збираєтеся купити лише один предмет із багатьох необхідних речей у цьому списку, тоді неодмінно оберіть ідеальну просту білу футболку. Вочевидь, тут пояснення не потрібні.

Мінімалістичні сережки

Пошук ідеальних сережок завершено. Невеликі мінімалістичні ювелірні вироби досить стримані для повсякденного носіння, але водночас пасують буквально до будь-якого випадку.

Класичні протисонцеві окуляри

Цілком чорні протисонцеві окуляри є втіленням непідвладного часові шику. Скажімо, чорні ретроокуляри від SaintLaurent пасують до будь-якої форми обличчя, а Ray-BanWayfarers — це перевірена класика.

Базовий гольф

Водолазки є головними героями гардероба для холодної погоди; вони теплі, вишукані та стильні, незалежно від того, чи носити їх окремо, чи як частину багатошарового образу.

Довга джинсова спідниця

Однією з найпопулярніших речей 2022 року стала довга джинсова спідниця. Широку популярність ця річ здобула восени минулого року, та й схоже на те, що у 2023 році вона н втрачатиме свою актуальність.

Об'ємний піджак

Жіночний і маскулінний водночас, піджак великого розміру став позачасовою класикою, яку слід мати в гардеробі. Бажано, різних кольорів та фасонів.

Кольоровий джемпер

Часто сміливі, барвисті предмети залишаються поза "основними" добірками, але настав час це змінювати. Відтоді, як TheRow продемонстрував трикотажний одяг та топи насичених відтінків у своїй осінній колекції 2022 року, навіть найбільші прихильники мінімалізму почали тяжіти до кольорів у своїх образах.

Позачасовий тренч

Позачасовий бежевий тренч миттєво додає цікавості будь-якому одягу завдяки своєму дещо об'ємному силуету.

Смокінг

Розкішний піджак у стилі смокінга пропонує вишуканий поворот до класики. У багатьох весняних колекціях 2023 року були представлені піджаки-смокінги, і незалежно від того, з чим вони поєднані, чи то з денімом, чи то з класичними штанами, це вишуканий елемент, який ми можемо залишити.

Топ на вихід

В осінніх колекціях 2022 року топи, що оголюють ключицю та облягають тіло, помітно домінували. Спробуйте додати такий вишуканий топ до свого гардероба, аби мати ідеальну річ для вечірок чи особливих вечорів.

Шовкова хустина

Носіть її у волоссі, на шиї, як пояс, як топ, як сумку. Шовкові хустини можуть відігравати багато ролей у гардеробі, — а це одна з головних причин обов’язково мати їх в своїй колекції.

В'язаний жилет

Мабуть, найбільш недооціненим елементом гардероба з усіх є класичний в’язаний жилет. Від хай-стріт до ультралюксу, усі дизайнери люблять безрукавки та представляють їх у своїх колекціях.

Костюмний жилет

Костюмний жилет з легкістю може стати одним з основних предметів гардероба, у які варто інвестувати. Найкращі жилети для жінок, які колись були класичним чоловічим одягом, переосмислені в шикарних, приємних силуетах, які додають будь-якому стилю вишуканої формальності.

Джинси вільного крою

Якщо є якийсь джинсовий тренд, що варто наслідувати та, який збережеться надовго, то це — мішкуватий крій. Ця модель — щось середнє між джинсами-бойфрендами та широкими джинсами — зручний та базовий варіант для створення легких і невимушених образів.

Універсальний пояс

Елегантна шкіра та вишукані пряжки — обов’язкові вимоги до вибору стриманого та стильного ременя. Незалежно від того, накидаєте ви його на штани та джинси чи поверх блейзерів, такі ремені неодмінно стануть у пригоді.

Черевики з гострим носком

Перш ніж відволікатися на найстильніші взуттєві тренди кожного сезону, слід переконатися, що у вас є чудова пара чобіт, які пасують до всього протягом усього року. Черевеки на комфортних підборах, з чорною шкіряною конструкцією та елегантним силуетом, ймовірно, пасуватимуть до вашого гардеробу незалежно від ваших уподобань в одязі.

Класична сумка через плече

Кожній жінці потрібна вишукана денна сумка, яка відповідатиме не лише її основним речам, а й її стилю.

Годинник

Хоча наручний годинник не вважається musthave річчю, він є саме тим предметом, який додаватиме вишуканості вашому стилю та гардеробу.

Лофери в чоловічому стилі

Попри численні винахідливі ітерації цього виду взуття, чорні шкіряні лофери без надмірностей є настільки ж знаковими, як і класичними. Особливо зверніть увагу на чорно-білі шкіряні моделі.

Смугастий светр

Смугастий светр у морському стилі — ще одна позачасова річ, яка доповнить будь-який образ.

Лаконічна майка

Версії базових речей, як-от майки та футболки, можуть змінити ваш гардероб. Ці речі передають простоту та лаконічність стилю 1990-х. Особливо круто майки комбінуються з піджаками — так ви отримуєте невимушений, але вишуканий вигляд.

Чорна сукня-комбінація

Чи існує хоч одна подія, для якої не підходить чорна сукня-комбінація? Комбінуйте цю річ у стилі 1990-х зі звичайною білою футболкою або затишним светром, чи одягніть її соло на будь-яку урочисту подію.

Трикотажне поло

Трикотажне поло – це вишуканий варіант класичного джемпера, який матиме розкішний і стриманий вигляд незалежно від кольору.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.