До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 класичних речей, які будуть особливо актуальні 2023 року

Мода повернула в бік мінімалізму, де панують такі прості речі, як базова сорочка або пара класичних прямих джинсів. Забудьте про логотипи та сміливі вирізи — одяг у класичному стилі переживає ренесанс. Ми називаємо це не трендовими трендами – адже предмети одягу у цьому переліку не можна датувати певним сезоном, вони не вигукують ім’я конкретного дизайнера і, що найважливіше, не втрачають свою актуальність роками.

Сорочка

Anine Bing
Anine Bing

Реклама

Ніколи не недооцінюйте силу сорочки на ґудзиках, особливо якщо це майстерно зшитий варіант у блакитну смужку. Це універсальний предмет гардероба, який можна комбінувати з будь-чим. У пошуках ідеальної моделі зверніться до таких брендів, як The Frankie Shop чи Anine Bing, які опанували мистецтво пошиття повсякденного одягу.

"Анонімна" сумка

Net-A-Porter
Net-A-Porter

Тиха й стримана елегантність — одне з найкращих явищ у моді. Якщо ви шукаєте бездоганну лаконічну й універсальну сумку, зверніться до The Row або Khaite. Їхні класичні моделі ніколи не вийдуть з моди.

Атласна спідниця

Rodebjer
Rodebjer

Сатинова спідниця, яка два роки тому була одним з найбільших трендів, потрапила до категорії основних предметів гардероба – і не дарма. Цю річ можна одягати як щодня, так і для вечірніх виходів, доповнюючи кросівками або туфлями на підборах. Окрім того, ця спідниця виходить за межі сезонності: носіть її з водолазкою взимку або з простою майкою влітку.

Лаконічний пояс

Toteme
Toteme

Вся суть у деталях. Щось просте, як-от елегантний пояс, може надати цікавого вигляду навіть найбуденнішим вбранням. Ось чому мінімалістичні ремені Khaite і Totême завжди варті інвестицій.

Прямі джинси

Zara
Zara

Поки світ вирішує, які джинси — вузькі чи мішкуваті — краще вдягати, ми рекомендуємо звернути увагу на прямі моделі. Не надто обтислі, не надто вільні — це беззаперечний силует, який варто зберігати у своїй шафі.

Об'ємний піджак нейтрального відтінку

Khaite
Khaite

Бежевий піджак досяг статусу суперзірки завдяки моделям вільного крою, які мають однаково чудовий вигляд у поєднанні зі спортивними костюмами, джинсами чи спідницею.

Балетки

Reformation
Reformation

Не можна заперечувати красу взуття на плоскій підошві, яке сидить на ваших ступнях наче влите. Саме тому балетки знову повернулися в моду і, схоже, цьогоріч закріплять за собою статус позачасової пари взуття.

Яскравий джемпер

The Row
The Row

Який найпростіший спосіб вилікувати зимову хандру? Як щодо яскравого светра, що прикрасить навіть найсіріші будні. Зверніть увагу на те, як The Row комбінує кольоровий джемпер з речами нейтрального відтінку. Навіть у затятих мінімалістів має бути яскравий предмет одягу, що додаватиме життя монохромній палітрі.

Фланелева сорочка

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Можливо, це сталося через Кейт Мосс, а, можливо, через Bottega Veneta. У будь-якому випадку проста фланелева сорочка раптово стала неймовірно крутою. R13 та Isabel Marant особливо вправно працюють з картатими тканинами, тому ідеально сорочку слід шукати у цих брендів.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.