До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ціна питання: найдорожчі вбрання Меланії Трамп

Сьогодні Меланія Трамп святкує 48 день народження. У ці дні вона з чоловіком, Дональдом Трампом, приймає в Білому Домі французьку президентську пару Бріжит та Еммануеля Макронів, кожного дня радуючи шанувальників новими нарядами.

Уже більше року Меланія Трамп займає пост першої леді. За цей час з її ім'ям було пов'язано чимало скандалів, в основному через зовнішній вигляд. То недоброзичливці звинувачували Трамп в невідповідність її вбрання до ситуації, коли на ознайомлення з наслідками стихії в Техасі вона приїхала в туфлях на шпильках, то з невдоволенням обговорювали вартість її гардеробу. Vogue.ua озирається на рік назад і згадує найдорожчі образи Меланії Трамп.

Реклама
Дональд і Меланія Трамп на інаугурації, 20 січня 2017
Пальто Dolce & Gabbana

Меланія Трамп – відома прихильниця італійців Dolce&Gabbana, наряди яких носить із завидною постійністю. Однак влітку 2017-го їй все ж вдалося здивувати багатьох вартістю свого пальта з об'ємним квітковим декором. Цінник у 51 000 $ став предметом скандалу.

Сумки Birkin

Окрім Dolce&Gabbana, Меланія Трамп ще полюбляє Hermes, а, точніше, їхні сумки Birkin. В її колекції є модель з крокодилової шкіри вартістю 75 000 $, а також в благородному коньячному відтінку ціною "всього" 13 461 $.

Сукня Monique Lhuillier

Статус першої леді зобов'язує Меланію Трамп з'являтися і на званих івентах із суворим дрес-кодом. Наприклад, у вересні 2017 на заході в Білому домі вона з'явилася в ефектній металізованій сукні Monique Lhuillier, без слів пояснивши, хто тут зараз господиня. Ціна цього вечірнього вбрання – майже 8 000 $.

Сукня Erdem

2018-й рік місіс Трамп зустріла в чудовому настрої та сукні з леліток Erdem. Ціна вбрання перевищила 5000 $, але вона є середньою для цього британського бренду, адже ручна робота на Заході цінується справді високо.

Сорочка Balmain

Картата сорочка Balmain вартістю 1 380 $ не найдорожча річ у гардеробі першої леді США, проте багатьох американців обурив той факт, що вона одягла її лише для прибирання в саду. Чи не довелося тоді і довго чекати на порівняння з її попередницею Мішель Обамою, яка на подібні заходи одягала набагато демократичніший, наприклад, популярний бренд J.Crew.

Читайте також:

Велика дипломатія: гардероб першої леді Меланії Трамп

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.