До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика дипломатія: гардероб першої леді Меланії Трамп

Дональд Трамп, 45-й президент Сполучених Штатів перебуває на своєму посту вже 200 днів. Він встиг звільнити всіх, кого можна було звільнити, поборотися з біженцями й правами меншин, посваритися з журналістами й погрожувати свободою слова, побудувати уявну мексиканську стіну, а також відправити кілька десятків одіозних повідомлень у Twitter. І це лиш тисячна частина усіх діянь Трампа, але за ними спостерігати не так цікаво, як за модними переміщеннями його дружини. Один з найрозповсюдженіших запитів у пошуковику Google – це "мелания трамп и ее наряды". Меланію вже назвали секретною зброєю Трампа та його головним дипломатичним невербальним посланником.

Меланія в сукні Dolce & Gabbana, Ватикан

Чого вартий образ італійського вдови для її поїздки до Ватикану в чорній мереживній сукні Dolce & Gabbana і такий же косинці поверх волосся. Коли президентське подружжя прилетіло до Польщі, дружина глави Польщі Агата Корнхаузер-Дуда, проігнорувавши простягнуту руку Дональда, кинулася обмінятися привітаннями з Меланією. Вийшов невеликий конфуз, але можна припустити, що Агату, як і кожну жінку, просто магнітом притягнула яскрава сукня іспанського бренду Delpozo, яка була на Меланії у той день.

Реклама
Меланія в сукні Delpozo, Польща

Не менш ефектні вбрання перша леді вибирала і для поїздки по Саудівській Аравії. Чорний комбінезон Stella McCartney з золотим поясом не обговорив тільки ледачий, так само, як, і її непокриту голову. У тій же поїздці був ще один вихід "на мільйон". Для вечері з королем Салманом ібн Абдул-Азіз Аль Саудом в палаці Мурабба Меланія вибрала вбрання Reem Acra кольору фуксії з драпіруванням у вигляді накидки або кейпа зі складними рукавами. А єдиною прикрасою стало діамантове кольє.

Меланія в сукні Reem Acra, Саудівска Аравія

Vogue.ua обрав 20 наефектніших виходів Меланії, як першої леді США.

<b>Мелания Трамп</b>

Читайте також:

Образ дня: Мелания Трамп в жакете Dolce & Gabbana

Документальні фільми про моду, на які ми чекаємо

Синтія Ніксон може стати наступним губернатором Нью-Йорка

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.