До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші фотографії з весілля Пріянки Чопри

Акторка і володарка титулу "Міс світу" 2000 року, Пріянка Чопра 1 грудня вийшла заміж за американського музиканта Ніка Джонаса, з яким заручена з травня 2018 року. А сьогодні у своєму Instagram-акаунті акторка опублікувала перші фото весільної церемонії, яка відбулась у Мумбаї і була схожою на п'єсу у стилі Боллівуду, що розтягнулася на кілька днів. "Одна з найбільш особливих речей, які нам дали наші відносини, – це злиття сімей, які люблять і поважають одна одну у вірі і культурах. Наше весілля було приголомшливим", – поділилася Пріянка.

Фото: Instagram @priyankachopra

Християнську церемонію минулої суботи провів батько нареченого Джонас Пол Кевін Йонас старший. Пріянка одягнула весільну сукню Ralph Lauren, оздоблену перламутровими блискітками, кришталевим бісером і кристалами Swarovski. Робота над вбранням зайняла в цілому 1826 годин. Сукню без бретелей, на яку було витрачено понад 2 мільйони перламутрових блискіток, завершував 75-метровий тюль-вуаль. Нік Джонас для християнської церемонії також вибрав Ralph Lauren. На нареченому в той день був двобортний костюм, а всередині кишені замість звичної хустинки був шматочок весільної сукні Чопри з вишитими словами на урду, які в перекладі означали "моє життя".

Реклама
Фото: Instagram @priyankachopra

Для індійської церемонії Чопра вибрала червону лехенгу Sabyasachi Mukherji, доповнену діамантовою прикрасою Chopard і складним намистом з етичного білого золота. Загальна вага грушовидних діамантів кольє склала 84,50 карати. "Я завжди знала, що у мене буде традиційне червоне весільне вбрання, але Сабья принесла неймовірну французьку вишивку, неймовірні прикраси і вуаль західної традиції. Це все було ідеальною ілюстрацією того, ким я є насправді", – розповіла Пріянка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.