До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Боллівуду: Пріянці Чопрі – 37

Індійська акторка Пріянка Чопра, якій 18 липня виповнюється 37 років, є частою гостею червоних доріжок. Її однаково любить і кінематограф, і модна індустрія. Вона теж не перестає зізнаватися в коханні цим двом світам. У численних інтерв'ю дівчина розповідає, що мріяла бути акторкою ще до того, як виграла титул "Міс світу" 2000 року, а переодягатися не втомлюється навіть по п'ять разів на день.

Пріянка Чопра на Met Gala 2018

Чопра – прихильниця традиційної краси і жіночності, що особливо помітно з її вбрань для червоних доріжок. Зірка серіалу "Куантіко" нерідко обирає сукні-бюстьє, що окреслюють фігуру, любить мереживо і декор, підкреслює за допомогою останнього своє східне коріння. Наприклад, торік на балу Інституту костюма Met Gala вона сяяла в оксамитовій сукні Ralph Lauren, доповненій дорогоцінною кольчугою, на створення якої витратили 250 годин. Vogue.ua подивився, які вбрання боллівудська принцеса вибирає для найважливіших заходів.

Реклама

<b>ПрянкаЧопра</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.