До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кортні Кардаш’ян у легендарних стрингах Gucci

Сестри Кардаш’ян-Дженнер — інфлюенсерки у світі моди. Вони першими приміряють нові колекції, задають тренди й диктують, як одягатися мільйонам. Також усі вони — віддані прихильниці дизайнерського вінтажу. Чи то Кім Кардаш’ян у сукні Thierry Mugler 1980-х, чи то Кендалл Дженнер з вінтажними сумками Louis Vuitton і Fendi — сестри знаменитого сімейства охоче колекціонують культові модні предмети.

Кортни Кардашьян и Трэвис БаркерКортні Кардаш’ян і Тревіс БаркерФото: @kourtneykardash

Однією з останніх, хто продемонстрував неповторну вінтажну знахідку, стала найстарша серед сестер — Кортні Кардаш’ян. Під час прогулянки яхтою біля узбережжя Амальфі зі своїм бойфрендом Тревісом Баркером, Кортні вдягнула найлегендарнішу річ родом з 1990-х — стринги Gucci з колекції весна-літо 1997, коли бренд очолював дизайнер Том Форд.

Реклама
Gucci весна-лето 1997Gucci весна-літо 1997

Культові стринги з переплетеними літерами G вперше з’явилися на подіумі на Джорджині Гренвілл. Вони неабияк шокували публіку на Тижні моди в Мілані, але згодом стали культовим предметом і символом ери Форда в італійському модному Домі. У наш час такі стринги такі ж рідкісні, як і дорогі. Їхня оцінна вартість — 4300 доларів.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.