До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева Іспанії Летиція передала зворушливу записку ЗСУ

Королева Іспанії Летиція передала зворушливу записку українським захисникам разом із військовою допомогою.

Королева Іспанії ЛетиціяКоролева Іспанії Летиція

У військовій допомозі від Іспанії знайшли записку, яку королева країни Летиція залишила для Збройних сил України. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Реклама

Зі слів журналіста, в пакуваннях з одноразовими гранатометами, надісланих українським військовим з Іспанії, також були заховані іспанські ковбаси, а до інструкції додавалася листівка з підписом: "Бажаю перемоги. З любов'ю, Летиція". Як каже Андрій Цаплієнко, бійці не одразу зрозуміли, що це записка від королеви Іспанії.

Королева Іспанії Летиція під час благодійної зустрічі Mutua Madrileña 3 березня 2022 рокуКоролева Іспанії Летиція під час благодійної зустрічі Mutua Madrileña 3 березня 2022 року

Нагадаємо, в березні королева Іспанії Летиція відвідала благодійну зустріч Mutua Madrileña, яка підтримує соціальні проєкти в Мадриді. Дружина короля Філіпа VI не стала дотримуватися традиційного королівського нейтралітету та підтримала український народ у війні, яку росія розв'язала на території України. Летиція з’явилася на публіці у вишиванці, яка є важливим символом української культури. Пізніше з'явилася інформація, що вишиванку іспанської королеви виготовила українка Ольга Соловей, родом з Івано-Франківська, яка вже давно емігрувала до Іспанії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.