До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як топмоделі проводять карантин

Майже весь світ нині перебуває на карантині — і моделі не виняток. Vogue.ua подивився, що вони поробляють під час домашнього "ув’язнення".

Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Шанувальники моделі Роузі Гантінгтон-Вайтлі вже впізнають її ванну кімнату, у якій дружина Джейсона Стетхема зазвичай знімала для них селфі з модними образами. Під час карантину британка робить провокаційніші фото з меншою кількістю одягу, після яких точно захочеться додатково потренуватися онлайн.

Реклама

<b>Rosie_Quarantine</b>

Ельза Госк

Шведська топмодель Ельза Госк нині живе в Нью-Йорку, де епідемія коронавірусу якраз набирає обертів. Дівчина дотримує карантину, а на вулицю виходить тільки за продуктами, не забуваючи фотографуватися в масці. Також Госк багато малює й не забуває про заняття спортом.

<b>Elsa_Hosk_Quarantine</b>

Алессандра Амбросіо

Бразильська топмодель Алессандра Амбросіо неодноразово зізнавалася, що просто залежна від вітаміну D. Під час карантину Амбросіо не зраджує себе й далі багато часу перебуває на сонці у власному дворі, заразом демонструючи нові моделі купальників її бренду GAL Floripa.

<b>Ambrosio_Quarantine</b>

Емілі Ратаковскі

Емілі Ратаковскі не перестає інтригувати шанувальників сексуальними світлинами навіть під час карантину, тільки тепер у домашньому антуражі. Є на її кадрах і місце гумору.

<b>Emrata_Quarantine</b>

Даутцен Крез

Даутцен Крез у себе в Instagram ділиться здебільшого сімейними світлинами, на яких вона й чоловік пустують разом з дітьми. У постах модель пише, що тепер намагається зосередитися на власній родині, триматися якомога далі від страху й постійного неспокою, не змінювати щоденних звичок, щоб зберігати спокій.

<b>Dautzen_Quarantine</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.