До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головна ікона моди 2024 року — Джулія Робертс в 1990-х

"Всі ці фотографії з моєї молодості... щоразу, коли моя 19-річна дочка їх бачить, вона запитує у мене, де ділися якісь штани або куртка", — усміхаючись каже Джулія Робертс на відео, яке супроводжує лютневий випуск британського Vogue. Вона частково посилається на фото папараці, на якому зображена в аеропорту в 1990 році, одягнена в прямі сині джинси, білу футболку та чорний кардиган.

Реклама

Цілком ймовірно, що дочка акторки почала ставити їй запитання після шоу сезону весна-літо 2024. Скажімо, колекції Gucci, коли її мама, визнана ікона стилю, сиділа у першому ряду, аби стати свідком дебюту реалізму Сабато Де Сарно, котрий продемонстрував ідеальні жилети, розслаблений денім, в’язані джемпери та білі сорочки.

Gucci весна-літо 2024
Gucci весна-літо 2024

Де Сарно взяв до уваги дещо святковий настрій останніх колекцій, де було менше повсякденного одягу і більше вечірніх вбрань, і вирішив створити щось приземлене та раціональне. Те ж зробила й Міучча Прада. Сірий худі з колекції Miu Miu осінь-зима 2023/2024 став бестселером сезону і продавався краще, ніж будь-яка із сезонних сумок або пар взуття.

Gucci весна-літо 2024
Gucci весна-літо 2024

За лаштунками шоу Prada весна-літо 2024 Міучча Прада сказала: "Давайте поговоримо про одяг". Ця фраза змусила модних редакторів оголосити перевірку реальності та релевантності моди тут і зараз. Це філософія, яку сповідувала Джулія Робертс у 1990-х, коли вже не вдягала великих штанів Giorgio Armani чи суконь без бретельок. Робертс пояснює: "Я носила джинси та білу футболку весь час… у ті дні не було жодних правил. Ви просто носили те, що хотіли".

Сезон весна-літо 2024 втілює реалізм та стиль актриси в 1990-х. Цього року мода диктує обирати те вбрання, яке ви можете легко скласти в образ, використовуючи речі з власного гардероба — найпростіший та найдієвіший рецепт. А що може бути краще, ніж носити власний одяг? Зазирніть до шаф своїх мам, там точно знайдуться особливі скарби.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.