До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джулія Робертс — зірка нової обкладинки британського Vogue

Актриса Джулія Робертс, зірка якої спалахнула ще понад 30 років тому, вперше знялася для обкладинки британського Vogue. Над зніманням за її участі працювали фотограф Лаклан Бейлі та стиліст Едвард Еннінфул.

Реклама

"Кажуть, що добро приходить до того, хто чекає, а ми чекали цього — власне, всю її кар’єру, — розповідає про це знімання Еннінфул. — Наприкінці минулого року вона спустилася зі своєї стратосфери слави і зустрілася з нами у Лондоні. Ну, я кажу стратосфера. А направду 56-річна Джулія живе тихим життям зі своїм чоловіком і дітьми, подалі від галасливого Голлівуду, а більшість днів проводить у зручних комбінезонах, а не у вишуканому вбранні".

В інтерв'ю Джулія Робертс розповіла про прийняття власного віку та змін у зовнішності, коли кілька десятиліть поспіль до тебе прикута увага аудиторії, і про те, наскільки для краси важливий душевний спокій. Водночас вона з гумором порівнює своє обличчя з буханцем хліба, коли вранці проходить повз дзеркало. Також разом зі сценаристом Річардом Кертісом, який вів цю бесіду, вони згадували кумедні факти зі знімань фільму "Ноттінг Гілл" і поговорили про молоде покоління акторів, які тільки починають будувати власну кар'єру.

Для цього історичного в усіх сенсах проєкту Едвард Еннінфул підібрав для Робертс головні речі майбутнього весняно-літнього сезону — від того самого темно-вишневого жакета з дебютної колекції Сабато де Сарно для Gucci до гламурної класики Tom Ford. У всіх цих образах акторка мала справді розкішний вигляд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.