До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найпам'ятніших кінообразів Джулії Робертс

Від незабутніх образів у фільмі "Красуня" до стриманих та елегантних ансамблів у "Ноттінг Хілл" — за свою кар’єру Джулія Робертс приміряла чимало визначних модних вбрань. В цьому матеріалі згадує декілька найкращих з них. Переглядати ці фільми осінніми вечорами — окреме задоволення.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Містична піца", 1988

Реклама

У стрічці "Містична піца" Джулія Робертс вперше зіграла головну роль. Цей фільм не лише приніс акторці славу, а й вперше закарбував в історії її вже знакову гриву кучерів.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Сталеві магнолії", 1989

У фільмі "Сталеві магнолії", за який вона отримала свою першу номінацію на премію "Оскар", героїня Робертс вийшла заміж в атласному пишному вбранні з не менш пишною зачіскою.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Красуня", 1990

У фільмі "Красуня", який змусив Голлівуд закохатись у Джулію Робертс, акторка вперше з'являється в мінісукні та ботфортах. Потім вона приміряла червону вечірню сукню, атласну сукню в горошок та вишукані костюми, не кажучи вже про монохромну сукню та широкий капелюх, які вона одягла в найкращій сцені про шопінг в історії кіно.

Джулія Робертс у фільмі &laquo
Джулія Робертс у фільмі &laquo

Якщо бути у френдзоні, то лише в такій бездоганній сатиновій лавандовій сукні, як у Джулії Роберс у фільмі "Весілля мого найкращого друга".

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Ноттінг Хілл", 1999

Окрім культової цитати "Я просто дівчина, яка стоїть перед хлопцем і просить його полюбити її", ансамбль Робертс з чорного берета та шкіряного жакета — найкращий у фільмі.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Ерін Брокович" , 2000

Роль Робертс, яка принесла їй премію "Оскар" за найкращу жіночу роль у 2001 році, була такою самою незабутньою, як і її ансамбль з блузи з леопардовим принтом та шкіряної мініспідниці.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Посмішка Мони Лізи", 2003

Джулія Робертс знову з'явилася на екрані в чудовому образі з беретом у фільмі "Посмішка Мони Лізи", де вона зіграла викладачку Кетрін Енн Вотсон. Образ героїні вдало доповнювали червона помада ідеального відтінку та велике пальто.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Близькість", 2004

Героїня Джулії Робертс продемонструвала у цій стрічці, який стильний вигляд може мати класична біла сорочка.

Джулія Робертс у фільмі
Джулія Робертс у фільмі "Війна Чарлі Вілсона", 2007

У цій комедії Робертс неймовірно гламурна в пишній бальній сукні та з розкішною зачіскою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.