До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гелен Міррен здає напрокат свої сукні всього за 8 фунтів

Культова британська акторка Гелен Міррен здає напрокат свої сукні для червоної доріжки всього за 8 фунтів стерлінгів на день і обіцяє й надалі переробляти свій образ, щоб допомогти врятувати планету.

Дама Гелен Міррен в Лондоні, 25 вересня 2019 року
Дама Гелен Міррен в Лондоні, 25 вересня 2019 року

Реклама

77-річна актриса, чиї статки становлять 79 мільйонів фунтів стерлінгів, підхопила ажіотаж оренди одягу, розмістивши свої сукні в застосунку для оренди вбрання By Rotation. Проте замість того, щоб робити це з фінансових причин, володарка премії "Оскар" робить усе можливе, щоб допомогти навколишньому середовищу — вона зазначила, що поточний ринок одягу "не стійкий".

Гелен Міррен, яка, як відомо, переробляє свої вбрання для червоних хідників, сказала Vogue: "Прокат одягу допомагає нам споживати краще. Мені дуже приємно, що дві мої вечірні сукні, зокрема і улюблена з мого архіву, розміщені в списку для оренди в By Rotation, завдяки чому ці чудові сукні доступні кожному".

Зауваживши, що вона не має звички викидати свої сукні після одного використання, вона пояснила: "Те, як ми споживаємо моду, стало нежиттєздатним. Зі зростанням швидкої моди та подеколи й засуджень щодо повторного одягання одягу, навіть поза червоною доріжкою, одяг став майже таким самим одноразовим, як одноразовий пластик. Накопичення відходів становить небезпеку для довкілля, для нас, тварин на суші, а також для риби в морі".

Гелен Міррен в сукні Needle & Thread
Гелен Міррен в сукні Needle & Thread

Одна із суконь, які Гелен виставила на прокат, — це приголомшливе вбрання, розшите бісером, від Needle & Thread вартістю 775 фунтів стерлінгів. Цю розкішну сукню Гелен одягнула на червоній доріжці минулого року, коли відвідала спеціальний показ свого фільму "Герцог". Акторка також запропонувала для оренди золоту вінтажну сукню від Niteline Della Roufogali вартістю 300 фунтів. Хоча немає фото, де Гелен позує в цій сукні, актриса розповіла, що та була її улюбленою протягом багатьох років, й вона вдягала її багато разів. Гламурні вбрання було виставлено напрокат всього за 8 і 24 фунти на день відповідно.

Усі кошти від прокату будуть направлені до благодійної організації Women For Women International, представником якої Гелен Міррен є з 2016 року. Шанувальники, безсумнівно, будуть у захваті від можливості наслідувати зовнішній вигляд Хелен, зважаючи на її статус ікони моди. Актриса раніше пообіцяла порушувати стандарти краси для літніх жінок, наполягаючи на тому, що її покоління "занадто довго" піддавалося ейджизму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.