До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майстриня перевтілень: 52 фотографії юної Карли Бруні

23 грудня Карлі Бруні-Саркозі виповнюється 56 років. Сьогодні вона відома як співачка, до цього обіймала пост першої леді Франції, але почався її професійний шлях з модельної кар’єри. І Бруні була не просто манекенницею, а однією з найпопулярніших дівчат епохи супермоделей.

Карла Бруні в рекламній кампанії Guess, 1988

Її кар’єра почалася в 19 років, а перший серйозний контракт — рекламну кампанію Guess — вона отримала вже 1988 року. Після цього все розвивалося дуже стрімко — французку постійно запрошували ходити на показах Chanel, Christian Dior, Vivienne Westwood і Versace. Джанні Версаче взагалі називав Бруні своєю музою, а вона завжди охоче брала участь у його шоу. Любила її і Міучча Прада, в проєктах якої Карла мала не підкреслено сексуальний, а, навпаки, стриманий і навіть аскетичний вигляд. 1997 року, на хвилі успіху, Карла Бруні вирішила завершити активну кар’єру й присвятити себе музиці. Зараз вона періодично працює моделлю, здебільшого для рекламних кампаній, а її фотографії з початку 1990-х демонструють, що італійка Бруні була ще тією майстринею перевтілень.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.