До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна ікона: Дженніфер Лопес отримала новий титул

3 червня у Бруклінському музеї відбулася церемонія вручення нагород CFDA Awards 2019, присвячена провідним діячам індустрії моди. Американську зірку Дженніфер Лопес вшанували престижною нагородою в номінації Fashion Icon Award. Для урочистого заходу 49-річна артистка вибрала ефектне вбрання Ralph Lauren.

Дженніфер Лопес у Ralph Lauren

Джей Ло вабила зір на червоній килимовій доріжці сяйним образом оранжевого кольору, який складався з мерехтливого кроп-топа з довгими рукавами і пишної атласної спідниці з довгим шлейфом. Доповнили образ сережки Harry Winston з діамантами 3,23 карати і перстень Harry Winston з діамантами 2,44 карати. Лопес зробила фірмовий кінський хвіст, макіяж у неяскравих коричневих тонах гармонійно завершив образ співачки.

Реклама
Дженніфер Лопес у Ralph Lauren

У своїй промові після отримання заповітної золотої статуетки і титулу модної ікони Дженніфер подякувала людям, які допомогли їй сформувати стиль на шляху до успіху – від стиліста Андреа Ліберман, яка колись вибрала для актриси легендарну зелену сукню Versace на церемонію Grammy 2000, до Тома Форда, який, вручаючи нагороду Лопес, назвав цей образ знаковим і пригадав, що саме він надихнув Google на створення Google Images.

"Томе, спасибі тобі за ці прекрасні слова... Я так сильно тебе поважаю: за твій величезний талант і креативність, і за твою здатність винаходити шедеври. Як і всі тут, я спостерігала за твоїм розвитком і успіхами в Gucci і YSL на шляху до власного бренду. Ти справді зробив його значущим модним Домом, і я знаю, що мій коханий Алекс Родрігес не зміг би вижити без тебе. Мені б хотілося думати, що він не може жити без мене, але він не може жити без твоїх костюмів!"

Том Форд і Дженніфер Лопес

Дженніфер також згадала свою команду стилістів – Роба Зангарді і Маріель Генн, а також колишніх візажиста Кевіна Акойна і стиліста Орібе, які завжди житимуть в її серці. Артистка висловила подяку своїм сусідам з Бронкса, які познайомили її з хіп-хопом, та дизайнерам, з якими вона співпрацювала – від Оскара де ля Ренти до Ральфа Лорена. Дженніфер подякувала своєму нареченому Алексу Родрігесу і їхнім дітям, які допомагають їй почуватися найкрасивішою жінкою у світі.

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес

"Для мене величезна честь — отримати нагороду за заслуги в царині стилю. Коли усвідомлюєш всю рушійну силу моди у юному віці, навіть підсвідомо ти розумієш, що вона стане важливою складовою твого життя. Коли моя кар'єра почала просуватися у кіно і музиці, я зрозуміла, що мода набагато глибша, ніж може видатись на перший погляд. Чи то роль у фільмі, чи музичне відео, яке веде перед у світі поп-культури, чи образ на червоній доріжці – мода всюди вселяє впевненість, необхідну для виступу перед аудиторією на 20 000 людей. Мода – історія про силу, яка може надихнути вас і світ навколо вас", – поділилася Дженніфер.

Дженніфер Лопес у Ralph Lauren

Vogue.ua згадує найкращі образи Дженніфер Лопес на червоних доріжках.

<b>джей ло</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.