До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес про майбутнє весілля

10 березня стало відомо, що американська співачка Дженніфер Лопес знову виходить заміж. Її коханий Алекс Родрігес зробив їй пропозицію під час спільної відпустки на Багамських островах. Фотографія обручки артистки облетіла весь світ – її вартість дорівнює 4,5 мільйона доларів, а розмір діаманта становить не менше 12 карат. Протягом цього місяця пара не надто багато говорила про майбутнє весілля, але на недавньому радіошоу Cubby & Carolina Лопес все ж не змогла ухилитися від відповідей на запитання, що так всіх цікавлять.

Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес

Так, Джей Ло розповіла, що вони ще не вирішили з датою весілля, бо цей рік у неї вже розписаний повністю. "Ми ще думаємо, почекати 2020 року і ґрунтовно до всього підготуватися, чи втиснути весілля десь між уже запланованими проектами. Ми не дуже хвилюємося за це. Головне, що ми разом і любимо одне одного", – підсумувала артистка. Її майбутній чоловік також небагатослівний. У рідкісних інтерв'ю він лише коментує, що в усьому підтримує обраницю.

Реклама
Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес

Про свою зайнятість Дженніфер Лопес не злукавила. Буквально кілька днів тому вона представила кліп на сингл Medicine, де знову продемонструвала, що помітна і сексапільна мода нульових – це її рідна стихія. Також вона зараз знімається у фільмі Hustlers і готується до великого літнього концерту. Він буде присвячений 50-річчю Лопес.

Нагадаємо, що Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес разом з 2017 року, хоча знайомі вже 14 років. Для співачки, якій цього літа виповниться 50, це буде вже четвертий шлюб. Від заміжжя зі співаком Марком Ентоні у неї є двоє дітей-близнюків. У 43-річного Родрігеса також є двоє доньок.

<b>ДжейЛоРодригес</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.