До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кохання Дженніфер Лопес і Алекса Родріґеса у 30 фотографіях

Бейсболіст Алекс Родріґес, коханий Дженніфер Лопес, опублікував у своєму Instagram фотографію, на якій зображена рука співачки, прикрашена перснем з величезним каменем. Підписане фото багатозначно: "Вона сказала "так". У цей же час кадр з'явився і на сторінці самої Лопес. Пара разом вже два роки і шанувальники з нетерпінням чекали, коли їх Джей Ло знову піде під вінець. Зробив спортсмен пропозицію під час спільної відпустки на Багамських островах. Поки Родрігес і Лопес не розповідають ніяких деталей майбутнього весілля.

Нагадаємо, що Алекс Родріґес і Дженніфер Лопес разом з 2017-го, хоча знайомі вже 14 років. Для співачки, якій цього літа виповниться 50, це буде вже четвертий шлюб. Після заміжжя зі співаком Марком Ентоні у неї є двоє дітей-близнюків. У 43-річного Родріґеса також є двоє доньок. Vogue.ua заглянув в Instagram-акаунти пари і вибрав найромантичніші і дуже щирі їх фото.

Реклама

<b>ДжейЛоРодригес</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.