До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес названа модною іконою

3 червня в Бруклінському музеї Нью-Йорка відбудеться церемонія вручення нагород CFDA (Рада модних дизайнерів Америки), на якій назвуть кращих з кращих представників fashion-індустрії США. Вже стало відомо, що свою нагороду цього року отримає і співачка Дженніфер Лопес, названа іконою стилю.

Дженніфер Лопес

"Стиль Дженніфер Лопес сміливий і запам'ятовуваний, – розповідає Стівен Колб, президент і головний виконавчий директор CFDA. – Багато дизайнерів, як членів нашої ради, так і ні, люблять одягати її в повсякденному житті, і для сцени. Це дійсно велика честь". Згодна з ним і дизайнер Діана фон Фюрстенберг, яка вважає, що Лопес віртуозно вміє використовувати одяг як спосіб вираження жіночої сили.

Реклама
Дженніфер Лопес у Versace

У Дженніфер Лопес було чимало по-справжньому яскравих виходів у кар'єрі. Одні з останніх – у дзеркальній сукні Tom Ford на премії "Оскар 2019" і в пишному вбранні відтінку фуксії Giambattista Valli Couture. Шанувальники ж пам'ятають її вже легендарний вихід на червону доріжку премії Grammy 2000 року, коли співачка з'явилася у сукні Versace з декольте до пупка, або її появу на "Оскарі" 2003-го.

Дженніфер Лопес у Tom Ford
Дженніфер Лопес у Giambattista Valli

Вуличний стиль артистки – це ще один предмет інтересу її шанувальників. З одного боку, вона просто обожнює спортивний стиль і у тренувальному костюмі ходить по місту, а з іншого – її любов до зухвалого стилю нульових нікуди не зникла, і чому б посеред білого дня не вдягнути розкішний білий комбінезон?

<b>ДжейЛо_Кэжуал</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.