До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty Goals: брови Гейлі Бібер

Гейлі Бібер завжди приголомшує своїм зовнішнім виглядом: сяйлива шкіра та модне вбрання. Проте зараз фокус – на брови.

Найкраща реклама Rhode, нового бренду засобів догляду за шкірою, який заснувала Гейлі Бібер, – це Гейлі Бібер. Останнім часом її інстаграм майорить світлинами, де Гейлі демонструє нечуваний рівень сяяння. Але цього разу увагу привернула не лише її гарна шкіра, а й брови – пухнасті, густі та природні.

Реклама

Гейлі злегка зачесала їх доверху, скориставшись, можливо, дрібкою прозорого гелю, щоб зафіксувати їх у цьому положенні. Такі брови – ідеальне комбо для бездоганної шкіри. І майже не потребують макіяжу – хіба що трохи рум’янцю та блиску для губ.

Окрім хорошого гелю для брів, надати їм такого вигляду допоможе процедура ламінування брів. Швидка 30-хвилинна процедура, по суті, випрямляє волоски брів, робить їх м’якшими та пластичнішими. Вона швидка, безболісна (на відміну від мікроблейдингу або татуювання), а результат тримається довго, до 8 тижнів. Ламінування брів у Києві можна знайти в Anywell Facial Bar у ЦУМі (вибирайте процедуру з назвою "Молекулярне відновлення брів" – вона застосовна навіть до чутливої шкіри), а також у мережі The Brow Bar.

Текст Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.