До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 маленьких білих суконь, як у Дуа Ліпи

Маленька біла сукня має не меншу силу, ніж класичний чорний варіант. Співачка й трендсетерка Дуа Ліпа добре знає, який ефект може справити принадна літня сукня і її останній вихід засвідчує це. Нині, перебуваючи на відпочинку в Албанії, Ліпа активно ділиться своїми новими образами, одним з яких стала біла вигадливо скроєна мінісукня від бренду The Attico з колекції осінь-зима 2021/2022. Щоб освіжити образ Ліпи, стиліст Лоренцо Посокко вибрав для неї блискучі в’єтнамки на платформі The Attico, прикраси Arms of Eve й Aureum, сонцезахисні окуляри в стилі sci-fi Balenciaga і моносережку Prada Symbole.

Дуа Ліпа в The Attico

Відомо, що Дуа Ліпа — прихильниця творчості дизайнерок Джорджії Тордіні та Джильди Амброзіо й регулярно з’являється у вбранні їхнього бренду. Зокрема, раніше Ліпа демонструвала яскраві мюлі Devon фіолетового та м’ятно-зеленого кольору. Також співачка позувала в бікіні із зебровим принтом й одягала речі в стилі вестерн у своєму музичному кліпі "Love Again".

Реклама
Дуа Ліпа в The Attico
Дуа Ліпа в The Attico

Vogue.ua зібрав 10 маленьких білих суконь, як у Дуа Ліпи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.