До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 пляжних сорочок з принтом, як у Дуа Ліпи

Останній тиждень Дуа Ліпа проводить час на курорті в рідній Албанії, демонструючи літні образи в стилі нульових. Пляжний гардероб попзірки складається переважно з рожевих блуз Blumarine із зав’язками та струмливими рукавами й симпатичних топів-галтерів Courrèges. Чи ж не мрія 2000-х? Однак в одному з останніх образів Дуа змінила пастельні образи зі стразами в дусі Періс Гілтон на зухваліший і хлопчачий стиль. Зірка позувала на пляжі в яскравій сорочці з принтом Palace, накинутій поверх класичного бікіні Missoni. Доповнювали образ фіолетові футуристичні сонцезахисні окуляри, як у принцеси Анни, і прикраси Arms of Eve. Дуа Ліпа продемонструвала експериментальний, свіжий і святковий настрій.

Яскрава сорочка з олдскульним принтом Palace — успішний дизайн контркультурного бренду Льва Танжу, який з 2009 року задає тренди в одязі для скейтбордингу. Лінійка вийшла обмеженим тиражем, що викликає справжній ажіотаж у світі моди. Щоб придбати сорочку Palace, треба вистояти багатогодинну чергу біля крамниці бренду або шукати її на resale-сайтах. На щастя для Ліпи, її завбачливий стиліст Лоренцо Посокко гарантовано знаходить для неї найкультовіші речі, які зміцнюють її статус модної зірки. Байдуже, де ви проводите літню відпустку, сорочка з принтом (чи то скейтерські мотиви, чи то квіти або смужка) потрібна цього сезону для модного образу. Vogue.ua зібрав 10 пляжних сорочок з принтом, як у Дуа Ліпи.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.