До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Крістен Стюарт у вбранні від українського бренду BETTTER

Крістен Стюарт відвідала прем'єру свого нового фільму "Любов, брехня та кровопролиття" у Лос-Анджелесі. Для події вона обрала одяг українського бренду bettter.

Крістен Стюарт в боді та піджаку BETTTER
Крістен Стюарт в боді та піджаку BETTTER

Реклама

Для тих, хто хотів побачити Крістен Стюарт в якомусь іншому одязі, окрім твідових костюмів, ваше бажання здійснилося — актриса вийшла на червону доріжку в Лос-Анджелесі, одягнена в речі українського бренду bettter. Для події вона обрала боді й жакет бренду bettter та колготки Wolford.

Незалежно від того, чи вам подобається цей погляд, неможливо заперечувати, що Крістен має в ньому бездоганний вигляд. Подивіться на цю позу — актриса безсумнівно отримує задоволення від свого вбрання. Це змушує нас замислитися, яким би був її стиль без контракту з Chanel. Власне, саме взуття Chanel завершило її ансамбль.

bettter — апсайклінг-бренд стилістки, колишньої fashion-директорки Vogue UA та streetstyle-зірки Юлії Пеліпас, який вона запустила у 2020 році. Модні ентузіасти ідентифікували вбрання Пеліпас, особливо її костюми, як творіння Фібі Файло часів Céline. Однак виявилося, що ті костюми насправді були прототипами для її власного лейблу.

Прем'єра стрічки "Любов, брехня та кровопролиття" відбудеться в Україні 18 квітня 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.