До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних прийомів Дженніфер Лоуренс, щоб мати стильний вигляд

Сьогодні гардероб Дженніфер Лоуренс інакший. Її модний ребрендинг почався з престуру для комедії "Без образ". Склалося враження, ніби її стиліст Джеймі Мізрахі взяв старий гардероб Лоуренс і прибрав з нього всі речі з металевих тканин, із блискітками, вирізами і корсетами. А замість цього запропонував сучасний легкий гламур. Акторка змінила шорти на спідниці-футляри і почала носити стримані кольори: білу сукню-сорочку Alaïa, зафіксовану на талії шкіряним поясом, чорну сукню-колону Dior у поєднанні з оперними рукавичками та зачесаним високим хвостом.

Дженніфер Лоуренс в Alaïa
Дженніфер Лоуренс в Alaïa

Реклама

Зараз підхід Лоуренс до стилю можна назвати "що менше, то краще", або "тиха розкіш", особливо якщо поглянути на її повсякденні образи. Можливо, ви пам’ятаєте знімки акторки, яка вигулювала собак у Нью-Йорку: джемпер, зав’язаний на плечах, широкі штани, що нависали над балетками, тренч кольору хакі без поясу — усе це було так просто, але з цікавими деталями. Як з’ясувалося, щоб мати модний вигляд, треба пам'ятати про кілька стилістичних прийомів, і гардероб зірки їх ілюструє.

Робіть ставку на прості кольори

Коли йдеться про кольори, Лоуренс може експериментувати на червоній доріжці, надягаючи темно-червону сукню Dior і металеві туфлі, але в її невимушеному повсякденному стилі часто домінує монохромна палітра. Чорний і білий — це головні стовпи її вуличних образів. Вона часто вибирає прості сорочки, штани або жакети саме в цих класичних кольорах. Звичайно, є й інші відтінки у гардеробі зірки, зокрема кремовий, сірий, синій, хакі та коричневий.

Інвестуйте в просту чорну сумку

Не те щоб у сумці з логотипом було щось погане, але Лоуренс віддає перевагу стриманим дизайнам. Вона вважає за краще вибирати чорну обʼємну сумку, щоб безтурботно перекинути її на плече. Ви ніколи не побачите актрису із мікросумкою, тому що Лоуренс завжди вибирає аксесуари, в які можна вмістити все необхідне на цілий день.

Дотримуйтесь основ

Біла футболка, cині джинси, пара кросівок та бейсболка — базові речі кожного гардероба, але саме Лоуренс вміє чарівно поєднувати їх між собою. Якщо футболка, то бездоганно скроєна для її фігури. Якщо джинси, то достатньо широкі, щоб у них було комфортно провести цілий день. Якщо кросівки — то такі, які можна поєднувати і зі спідницею, і зі штанами, наприклад, пара в стилі ретро. Треба ставитися до своїх базових речей відповідально, щоб мати можливість складати стильні образи.

Протисонцеві окуляри

Окуляри від сонця миттєво покращують образ. Науково кажучи, вони виправляють асиметрію, але насправді річ, мабуть, у символізмі цього аксесуара. Прикрийте свої очі окулярами, і ви здастеся незбагненною і відстороненою. У певному сенсі окуляри уособлюють саму ідею зірковості: багато знаменитостей так приховують свою ідентичність.

Розпускайте волосся

Мати дорогий вигляд — значить бути бездоганною з голови до п'ят. Яким би важливим не було добре підібране вбрання, саме деталі роблять образ ідеальним. Яскравим прикладом може бути блискуче волосся медового відтінку Дженніфер Лоуренс, яке зірка часто носить розпущеним.

Інвестуйте в пальто

Не списуйте з рахунків силу верхнього одягу. Придивіться до пальта, особливо тих моделей, що сягають щиколоток. Виберіть пальто на запах чи тренч — саме такі Лоуренс часто одягає поверх простого трикотажного вбрання чи футболки. Якщо не кремовий або чорний, то приглушений відтінок, наприклад, оливковий або темно-синій.

Широкі штани

Комфорт є пріоритетом для Дженніфер Лоуренс, тому вона вибирає штани, в яких може ходити протягом дня: з високою талією, струмливі, трохи подовжені, щоб тільки носок кросівок або каблук визирали. Щоб мати дорогий та стильний вигляд, слід дотримуватись основ невимушеності.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.