До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Амаль Клуні підкорює Сен-Тропе розкішною вінтажною сукнею Versace

Амаль Клуні, відома юристка з прав людини та ікона стилю, знову задає тренди. Під час нещодавньої поїздки до Сен-Тропе разом із чоловіком актором Джорджем Клуні, вона з'явилася на публіці в приголомшливій вінтажній сукні Versace, яку точно собі хотіла б Керрі Бредшоу.

Місис Клуні обрала для обіду в ресторані Jardin Tropezina мінісукню з колекції Versace весна-літо 2004 під назвою Diva Alert. Ця грайлива сукня з квітковим візерунком та неоновими акцентами ідеально підходить для літнього побачення.

Versace весна-літо 2004. Photo credit: Fairchild Archive/Getty Images
Versace весна-літо 2004. Photo credit: Fairchild Archive/Getty Images

Оздоблення рюшами вздовж вирізу, бретелей і талії, а також багатоярусна спідниця та асиметричний поділ додають цій сукні Versace динамічності та жіночності. Варто зазначити, що цей вінтажний шедевр не залишився непоміченим зірками минулого. Лів Тайлер, Брітні Спірс і Ліндсі Лохан також були шанувальницями цього квіткового принту від Versace.

Versace весна-літо 2004. Photo credit: WWD/Getty Images
Versace весна-літо 2004. Photo credit: WWD/Getty Images

Того вечора Амаль Клуні доповнила своє кокетливе вбрання елегантними аксесуарами: великими сонцезахисними окулярами, нюдовими босоніжками на танкетці з відкритим миском та білою сумкою через плече. Цей образ пані Клуні є чудовим прикладом того, як вінтаж може стати родзинкою вашого літнього гардероба. Він поєднує в собі класику та елегантність разом з яскравими деталями, створюючи незабутній образ.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.