До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як собі радять у спеку француженки: 6 стильних образів від модних інфлюенсерок

Цього літа спека б'є рекорди, а ми не здаємося і прагнемо мати стильний вигляд всупереч усім перешкодам. Ми зазирнули до соцмереж французьких інфлюенсерок та помітили декілька образів, у яких легше та приємніше проводити це літо.

Photo: Instagram @camillecharriere
Photo: Instagram @camillecharriere

Реклама

Топ + джинсова спідниця

Кроп-топ на зав'язках у поєднанні з джинсовою мідіспідницею, в'єтнамками на kitten heels та маленькою сумкою найкраще пасують для наповненого справами дня у великому місті.

Coperni
Coperni
Reformation
Reformation
Hereu
Hereu
Toteme
Toteme

Сукня з оголеною спиною + чоботи

Хоча у спеку 30+ градусів складно уявити себе у чоботах, ще складніше ігнорувати цей тренд серед літнього взуття. Для балансу поєднайте чоботи з колірною сукнею з вирізом на спині.

Conner Ives
Conner Ives
Paris Texas
Paris Texas

Світлі бермуди + топ без бретелей

Широкі шорти бермуди для більшого комфорту та чорний топ без бретелей (можна корсетного силуету) є оптимальним варіантом для спекотних місяців. Яскраві аксесуари жовтого кольору, як-от босоніжки чи окуляри, влучно доповнять образ.

Magda Butrym
Magda Butrym
Jacquemus
Jacquemus
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Loewe
Loewe

Вільна вкорочена майка + легка спідниця

Для стильного та комфортного образу поєднайте вкорочену майку зі спідницею з летючих напівпрозорих тканин. Ремінь-ланцюг стане гарним бохо доповненням образу.

Mango
Mango
Acne Studios
Acne Studios
Khaite
Khaite
Blumarine
Blumarine

Смугастий верх + спортивні шорти

Цього сезону сміливо поєднуємо тренди, які, на перший погляд, не мають скласти гармонійної пари. Обираємо смугасту футболку, яскраві спортивні шорти та впевнено крокуємо у сонячний день.

Cos
Cos
adidas
adidas
Aeyde
Aeyde
Bottega Veneta
Bottega Veneta

Сукня-сорочка + босоніжки

Один з класичних образів парижанок, який має гарний вигляд й на вулицях інших міст. Сукня-сорочка без рукавів та червоні босоніжки втілюють зручний та вишуканий образ.

Ba&sh
Ba&sh
Rouje
Rouje

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.