До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Skater dress — новий тренд серед суконь у 2024 році (повторюємо за Кендалл Дженнер та Ельзою Госк)

Літо 2024 тішить нас очікуваним трендом на skater dress. Цю сукню вже активно перейняли до своїх гардеробів відомі модниці, і на рівні з бохо сукнями, мінісукнями з драпіруванням та мереживною сукнею, skater dress з приталеним верхом та пишною мініспідницею чіпляє увагу та є стильним й повноцінним образом для літньої спеки. Дивимося, як носять цю сукню відомі дівчата.

Ельза Госк. Photo: Instagram @hoskelsa
Ельза Госк. Photo: Instagram @hoskelsa

Реклама

Серед відомих брендів тренд на skater dress підтримують, зокрема, в Alaïa, які мають таку модель у колекції сезону весна-літо 2024. Також сукня представлена у бренду одягу супермоделі Ельзи Госк Helsa Studio.

У буквальному перекладі з англійської skater dress означає "скейтерська сукня", впізнаваними елементами якої є романтичність та ретроестетика завдяки підкресленій талії та пишній спідниці. Вперше ця сукня з'явилася у 1980-х роках — її вдягали фігуристки для тренувань та виступів з фігурного катання. У 2024 році її адаптували під скейтерську моду і стилізують, міксуючи різні елементи одягу та аксесуари. Кендалл Дженнер носить скейтерську сукню з пов'язкою на голові та протисонцевими окулярами, Тіна Кунакі поєднала сукню з яскравими зеленими човниками, а Ельза Госк обрала сукню у відтінку baby blue, додавши аксесуари — сумку від Louis Vuitton та лофери від Chanel.

Тіна Кунакі. Photo: Jacopo Raule/Getty Images
Тіна Кунакі. Photo: Jacopo Raule/Getty Images

Ось декілька скейтерських суконь, які вам сподобаються:

Alaïa
Alaïa

Valentino
Valentino

Helsa Studio
Helsa Studio

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.