До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В'язана жилетка — найстильніші варіанти цієї весни

Чи можна уявити собі більш затишний образ у ще прохолодні весняні дні, ніж поєднання вільного в'язаного светра або в'язаної жилетки із просторими штанами? Навряд чи. Такий стиль нагадує модну філософію скандинавок — має бути зручно, м'яко та візуально гарно. Ми активно наслідуємо цей підхід та готуємося до перших по-справжньому теплих днів, опановуючи найзатишніший та найуніверсальніший тренд — поєднання в'язаних жилеток із футболками, сорочками, лонгслівами, спідницями та штанами. Vogue.ua зібрав найстильніші в'язані жилетки цієї весни.

З високим горлом

Коли вже хочеться звільнити від товстого шару одягу руки, але шия ще потребує захисту від прохолодного вітру, на допомогу приходить жилетка з високим горлом. Нам подобаються жилетки прямого силуету, які ідеально поєднуються з сорочками. Поза класичними однотонними варіантами, зверніть увагу й на яскраві моделі, як-от чорна жилетка Max Mara з білим візерунком.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Proenza Schouler White Label
Proenza Schouler White Label

Max Mara
Max Mara

На блискавці

Вже декілька сезонів ми спостерігаємо популярність светрів та жилеток на блискавці. Завдяки вільному крою з ними легко створювати багатошарові образи, а ще жилетки на блискавці є зручним варіантом для активного дня на ногах. Пухнаста жилетка Varley з розкидним коміром вдало доповнить повсякденні образи.

Getty Images
Getty Images

Fabiana Filippi
Fabiana Filippi

Varley
Varley

Вкорочена

Вкорочена довжина — це завжди про витончений стиль та креативність. Синьо-зелена жилетка Anna Sui з рюшами та V-подібним вирізом ніби закликає розквітнути цієї весни. А жилетка Barrow нагадує яскравим малиновим відтінком, що урізноманітнити пастельні образи просто.

Getty Images
Getty Images

Barrow
Barrow

Anna Sui
Anna Sui

З рельєфним узором

Хай то жилетки JW Anderson з нашитими елементами, різноколірна жилетка у техніці печворк чи класична чорна жилетка Loewe із симетричною рельєфною в'язкою — така модель є ідеальним варіантом, щоб збирати погляди, а ще незамінна у теплі дні, щоб не ховати об'ємні деталі під тренчем чи курткою.

Getty Images
Getty Images

JW Anderson
JW Anderson

Loewe
Loewe

JW Anderson
JW Anderson

На ґудзиках

Класика жанру — жилетка на ґудзиках. Романтичний блакитний варіант Alessandra Rich надихає нас обирати приталені моделі з рюшами.

 Getty Images
Getty Images

Alessandra Rich
Alessandra Rich

Ganni
Ganni

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.