До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

В'єтнамки + пальто — улюблене міжсезонне поєднання Ешлі Олсен

Мері-Кейт і Ешлі Олсен хочеться назвати близнючками-віщунками осені, адже вони, як ніхто інший, вміють передбачати прихід нового сезону. Цими днями Ешлі Олсен з'явилася на публіці в Нью-Йорку, демонструючи свій неординарний підхід до міжсезонного гардероба.

Обидві сестри відомі своїм майстерним умінням створювати образи для перехідного періоду між сезонами, завжди віддаючи перевагу багатошаровості. У холодніші місяці вони часто обирають довгі пальта та шарфи. Мері-Кейт також відома своєю прихильністю до великих в'язаних шапок, які вона вдягає незалежно від температури на вулиці. Хоча існує багато способів перейти від спекотного літа до прохолодної осені, найбільш поширеними міжсезонними речами є джинсові вироби, сорочки та тренчі. Але Ешлі Олсен обрала інший підхід під час своєї останньої появи в Нью-Йорку.

Реклама

Покидаючи ресторан BondST у районі NoHo, Ешлі була одягнена в чорне пальто завдовжки до щиколоток, прикрашене малоконтрастним чорним візерунком, і великий чорний шарф у клітинку, накинутий на одне плече. Цей вибір одягу може здатися несподіваним, з огляду на спекотну літню погоду в Нью-Йорку. Однак справжнім сюрпризом стали її незвичні для такого образу сандалі: чорні шльопанці від The Row.

Шльопанці — безумовно, найактуальніше взуття літа. Однак цього сезону найпопулярнішою стала саме пара Beach Flip-Flop від The Row, її носять такі знаменитості, як Кендалл Дженнер та Зої Кравіц. Однак поєднання цього взуття з утепленими речами — несподіваний хід. Завдяки протисонцевим окулярам з жовтими лінзами та чорному клатчу зі шкіри алігатора — теж від The Row — образ Ешлі Олсен показує, що експериментувати з абсолютно полярними предметами гардероба не лише дозволеною, але й бажано для всіх. Її стильний вихід демонструє, що можна сміливо поєднувати літні та осінні елементи, створюючи унікальні та несподівані комбінації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.