До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

17 культових пар, чий стиль надихає світ моди

Життя відомих людей є нескінченним джерелом захоплення широкої публіки, особливо коли обидва партнери знамениті. Головний фокус споглядачів — вбрання. Серед ікон ностальгічного стилю — пара Бреда Пітта та Гвінет Пелтроу, які зʼявилися в синіх джинсах і широких светрах, а також Девіда Бові та Іман у їхньому black total look. Не всі ці любовні зв’язки тривали довго, але образи — як кольчужна мінісукня Versace Лінди Євангелісти — живуть у пам'яті та надихають завжди.

1994 рік
1994 рік

Реклама

Якщо не брати до уваги виходи на червоні доріжки, ця колишня пара жила у своїх шкіряних куртках і джинсах. Невимушені образи Річарда Гіра дозволили супермоделі Сінді Кроуфорд сяяти, особливо коли вона одягала металеве золоте мікроміні.

2019 рік
2019 рік

Сучасний стиль подружжя Бекхемів для нічних побачень — стриманий та елегантний. Для походу на вечерю до бару Harry’s під час Тижня моди в Лондоні Вікторія обрала суперечливі принти в стилі 1970-х зі своєї колекції весна-літо 2020, а Девід — костюм з білою футболкою та кросівки.

2009 рік
2009 рік

Колишня пара Алекса Чанг та фронтмен Arctic Monkeys Алекс Тернер були королем і королевою випускного балу минулої епохи.

1999 рік
1999 рік

Багато було написано про мінімалістичний стиль Каролін Бессетт-Кеннеді, але Джон Ф. Кеннеді-молодший одягався так само стильно, як і його дружина. Його класичний смокінг у поєднанні з її ідеально стриманою білою сорочкою та чорною спідницею зробили їх найяскравішою парою на бенефісі Музею Вітні в 1999 році.

1994 рік
1994 рік

Якби парний образ міг стати вірусним у 1994 році, цей би точно це зробив. Після того як Ліз Герлі супроводила Г’ю Гранта на прем’єрі фільму "Чотири весілля і один похорон" у сукні Versace з розрізом до стегна, скріпленій золотими шпильками, вона миттєво стала зіркою.

1990 рік
1990 рік

У своїх байкерських куртках Дрю Беррімор та її коханий Бальтазар Гетті втілили естетику гранж, яка продовжить панувати десятиліттями.

1988 рік
1988 рік

Ліза Боне — мабуть, єдина жінка у світі, яка могла зробити так, щоб незвичний головний убір виглядав легко. І в особі тодішнього чоловіка Ленні Кравіца вона знайшла єдиного чоловіка у світі, який міг зрівнятися з її крутістю. Хто б не захопився цими двома?

1995 рік
1995 рік

Мало того, що закохані Бред Пітт і Гвінет Пелтроу почали виглядати схожими, коли були парою, так вони ще й одягалися однаково. А чому б і ні, якщо обом так пасують сині джинси?

2022 рік
2022 рік

На прогулянці в Каннах під час кінофестивалю в травні розслаблений образ Венсана Касселя ідеально поєднувався з нюдовим вбранням його дружини Тіни Кунакі. Окремо варто відзначити колір її пудрово-блакитного клатча.

1996 рік
1996 рік

Вишуканий стиль для вечірніх побачень створили Метт Діллон і Камерон Діас. Витончені штани чінос Метта ідеально доповнюють лофери Камерон.

1994 рік
1994 рік

Це було перед "Сексом і містом", але Пет Філд, напевно, схвалила б образ Сари Джессіки Паркер з кучерями та простою сорочкою, розстебнутою так, щоби було видно проблиск шкіри.

2022 рік
2022 рік

Виразний образ Ріанни від The Attico був символом її відвертого та гордого материнського стилю, а також, безсумнівно, служив взірцем вбрання для побачення.

2014 рік
2014 рік

Щоби приєднатися до Джорджа на Celebrity Fight Night Gala в Італії в 2014 році, майбутня місіс Клуні обрала чорну сукню без бретельок та зробила акцент на гламур.

1990 рік
1990 рік

Чи була колись крутіша пара, ніж король андрогінного стилю Девід Бові та його дружина-супермодель Іман? Ось вони у своєму загадковому найкращому парному образі під час відкриття галереї в Нью-Йорку в 1990 році.

2021 рік
2021 рік

Ми повинні були здогадатися, що планується весілля. Під час Венеційського кінофестивалю Джей Ло зʼявилася в білій сукні, і яскравішою була тільки її усмішка.

1994 рік
1994 рік

Фотографії пари Лінди Євангелісти та Кайла Маклаклена є своєрідною капсулою часу, що переносить до гедоністичної моди 1990-х. Тут Лінда одягла свою сенсаційну мінісукню-кольчугу Versace, щоб погуляти з коханим на паризькому Тижні моди.

2022 рік
2022 рік

Зендая та Том Голланд зарекомендували себе як впливові гравці на сцені стильних пар завдяки цій шикарній прогулянці в Нью-Йорку. Виглядати офіційно — це завжди сумнівна ідея під час вечірнього побачення, але "сукня" Зендаї — пояс поверх великої сорочки бойфренда — зовсім не про це.

Текст: Kerry McDermott

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.