До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Зендая в сукні Valentino

За останній рік стиль Зендаї помітно змінився. Нині її сміливо можна назвати іконою стилю, а виходи зірки на червоних доріжках тільки це підтверджують. Здавалося, що вінтажна сукня Versace, яку актриса вдягнула на премію BET Awards цього року, або вбрання Balmain з "мокрим ефектом", що імітує другу шкіру, — межа досконалості, однак своїм новим світським виходом Зендая перевершила саму себе. 13 грудня на прем’єрі фільму Джона Воттса "Людина-павук: Додому шляху нема" Зендая з’явилася в черговому розкішному образі, натхненому тематикою нової стрічки. Актриса вдягнула напівпрозору сукню Valentino з глибоким декольте й розрізом біля стегна. Нюдове вбрання було прикрашене чорною павутиною, а обличчя Зендаї прикривала мереживна маска з таким самим візерунком, що й на сукні.

Зендая

Зендая і її стиліст Ло Роуч, який відповідає за всі світські виходи актриси, — давні друзі дизайнера П’єрпаоло Піччолі, у сукню авторства якого актриса вбралася на червону доріжку. А втім, її співпраця з Bulgari також дала свої плоди. Зендая завершила образ прикрасами бренду й додала мерехтливі лодочки Christian Louboutin.

Зендая

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.