До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Образ дня: Памела Андерсон обирає білий

На Тижні моди в Копенгагені відбулося декілька пам'ятних модних моментів, а поява Памели Андерсон на показі ROTATE стала ще однією обговорюваною подією.

Photo: Martin Sylvest Andersen/Getty Images
Photo: Martin Sylvest Andersen/Getty Images

Реклама

Амбасадорка бренду Pandora, Памела Андерсон викликала фурор своєю появою в однотонному ансамблі. Білі костюмні штани вже впізнаваного силуету плісе поєднувалися з білою сорочкою. Така стримана й мінімалістична стилізація блискуче ілюструє тенденцію "тихої розкоші", для якої характерні якість матеріалів та чистота відтінків на противагу показній надмірності.

На відміну від екстравагантності, яку часто можна побачити на подіумах, акторка обрала вишукану естетику, зосередившись на класиці. Білі штани створили стрункий силует, а біла сорочка стала відображенням елегантного мінімалізму, ідеального для відвідин офісу. Доповнили образ прикраси з перлами — намисто, браслети та каблучки.

Photo: Matt Jelonek/Getty Images
Photo: Matt Jelonek/Getty Images

Цей на вигляд простий образ є прикладом ідеальної гармонії тонів білого. Обрана Памелою Андерсон монохромна палітра підтверджує ідею, що офіційний дрескод може бути одночасно витонченим та функціональним. Таким чином, відвідавши показ ROTATE, зірка стала втіленням маніфесту витонченої моди, фундаментом якої є стримана елегантність і позачасовість. У суспільстві, де домінує швидке споживання та тенденції, такий образ є закликом повернутися до основ, де кожна річ обирається ретельно, а кожен аксесуар розроблений, щоб служити довго. А справжня розкіш полягає у простоті.

Ось як повторити образ Памели Андерсон:

Helmut Lang
Helmut Lang

Toteme
Toteme

RAGBAG
RAGBAG

Gianvito Rossi
Gianvito Rossi

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.