До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Блейк Лайвлі повторила образ Брітні Спірс на прем'єрі фільму в Нью-Йорку

6 серпня у Нью-Йорку відбулася прем'єра фільму "Покинь, якщо кохаєш", знятого за мотивами книги письменниці Коллін Гувер. Зірка фільму Блейк Лайвлі з'явилася на прем'єрі у вінтажній сукні Versace, повторивши образ Брітні Спірс 2003 року.

На прем'єрі фільму "Покинь, якщо кохаєш" Блейк Лайвлі була вдягнута у вінтажну блискучу сукню від Versace. Акторка придбала її у вінтажному бутику Tab Vintage. Раніше, у 2003 році, у такій самій сукні показ італійського бренду відвідала Брітні Спірс.

Реклама

Блейк Лайвлі прем'єрі фільму "Покинь, якщо кохаєш" в Нью-Йорку, 2024 рік
Блейк Лайвлі прем'єрі фільму "Покинь, якщо кохаєш" в Нью-Йорку, 2024 рік

Брітні Спірс на показі Versace, 2003 рік
Брітні Спірс на показі Versace, 2003 рік

Такий вихід акторки можна вважати символічним, адже в інстаграмі Лайвлі адресувала слова подяки Брітні Спірс за те, що співачка продовжує надихати жінок ділитися своїми складними життєвими історіями домашнього насилля.

На це Блейк Лайвлі спонукала історія, у якій вона зіграла головну роль, — у фільмі головна героїня Лілі Блум з дитинства спостерігає за домашнім насиллям у себе в родині, а вже дорослою починає стосунки із чоловіком, чия поведінка нагадує її власного батька. Цю історію письменниця Коллін Гувер написала на основі власного досвіду стосунків з батьком та чоловіком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.