До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Меланія Трамп в костюмі Dior

Поки перша леді Франції Бріжіт Макрон зустрічалася в Парижі в Єлисейському палаці з Анджеліною Джолі, перша леді Сполучених Штатів Америки відвідала Конгрес, де її чоловік Дональд Трамп повинен був виступити з посланням до народу. Меланія вибрала кремовий костюм Dior, блузку в тон Dolce&Gabbana і туфлі Christian Louboutin відтінку кави з молоком.

Меланія Трамп в Конгресі США

Так як Меланія прибула до Конгресу окремо від свого чоловіка, в мережі тут же почали обговорювати свіжий скандал через його зв'язок із Стормі Деніелс. Масла у вогонь додало й те, що образ місіс Трамп почали порівнювати з образом Гілларі Клінтон, яка на дебатах в 2016 році з'явилася в подібному костюмі.

Реклама
Меланія Трамп в Конгрессі США

Також в соціальних мережах активно обговорювалася добірка брендів, обраних Меланією Трамп, так як серед них не було жодного американського. Однак перша леді за рік роботи вже звикла до подібних закидів і ніяк їх не коментує. Нагадаємо, що весь минулий рік ще одним приводом для постійних обговорень була вартість гардеробу місіс Трамп.

Читайте також:

Снігова королева: герцогиня Кетрін в Стокгольмі

Образ дня: Анджеліна Джолі в пальто Max Mara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.