До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі і Бріджит Макрон зустрілися в Парижі

Актриса і режисер Анджеліна Джолі зараз перебуває в Парижі, куди вона приїхала разом з шістьма дітьми. У французькій столиці у неї вельми насичена програма. Вона вже встигла відвідати офіс б'юті-гіганта Guerlain, з яким співпрацює з минулого року, сходити з дітьми Лувр, а також зустрітися з першою леді країни Бріджит Макрон. Відбулася зустріч двох активісток в Єлисейському палаці і тривала близько години. За цей час Джолі і Макрон встигли обговорити питання освіти жінок і захисту їхніх прав, перш за все в мусульманських країнах, а також результати поїздки актриси в Йорданію.

Анджеліна Джолі та Бріджит Макрон

Природно, що особливим предметом інтересу стали образи обох жінок, які вчергове продемонстрували свій бездоганний смак. Обидві в цей день були одягнені в стримані сірі відтінки. Джолі обрала сукню-футляр з квадратним вирізом на грудях Roland Mouret вартістю 1683 фунти, на плечі накинула накидку-пончо, а аксесуари підібрала максимально нейтральні – нюдовую сумку Louis Vuitton City Steamer і човники в колір. Бріджит Макрон також залишилася вірна своєму стилю – білосніжна сорочка, вузькі брюки і перловий вовняний жакет виглядали по-французьки невимушено, але з шиком.

Реклама
Анджеліна Джолі в Парижі

До речі, в цей день Джолі встигла змінити кілька образів. Під час прогулянки з дітьми на ній було чорне пальто з рукавами складного крою і сукня в колір, а прилетіла до Парижа в елегантному образі Max Mara. Поява актриси в місті спровокувала стовпотворіння і навіть затори.

Анджеліна Джолі в Парижі
Анджеліна Джолі з дітьми в Парижі
Анджеліна Джолі в Парижі
Анджеліна Джолі в Парижі

Читайте також:

Образ дня: Анджеліна Джолі в пальті Max Mara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.