До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі літні образи Олівії Калпо

Модель і актриса, переможниця конкурсів "Міс США-2012" і "Міс Всесвіт-2012" має справжню армію послідовників у своїх соціальних мережах — на Instagram-аккаунт Олівії Калпо підписано понад 4,7 млн ​​осіб.

Свій перший модельний контракт Калпо уклала з модельним агентством Maggie Inc в 2010 році. А через два роки, після перемоги в престижному конкурсі краси "Міс Всесвіт", у рідному місті дівчини Кранстоні, штат Род-Айленд, навіть назвали на її честь один з міських проспектів — "Шлях Олівії Калпо" (Olivia Culpo Way).

Реклама

У творчому доробку моделі — рекламні кампанії для Saint Laurent, Dior, Calzedonia, Revolve та інших, а також зйомки у фільмах і серіалах, таких, як "Інша жінка", "Американський диявол", "Красуня на всю голову", "Розправа", "Моделі".

У гардеробі модниці добре уживаються як прості і лаконічні базові елементи, так і яскраві образи: бавовняні сукні, однотонні кроп-топи і мінімалістичні в'єтнамки на підборах мило сусідять з велосипедками, поясними сумками, трендовим джинсовим комбінезоном і барвистими лляними костюмами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.