До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Білі сукні з бавовни в колекціях весна-літо 2020

Білосніжні образи з натуральних тканин — класика літньої моди. З настанням тепла батистові, бавовняні й лляні сукні стають найкращими друзями дівчат на найближчі три місяці. Сьогодні йдеться саме про бавовну, яку охоче використовували дизайнери в колекціях сезону весна-літо 2020. Легкий і здатний дихати матеріал прикрасив легкі сукні зі шлярками, літні відкриті сарафани, варіанти сорочкового крою й пасторальні моделі.

Valentino

Бавовняна біла сукня не тільки модна, але й практична спільниця — вона матиме доречний вигляд як у межах офісного дрес-коду, так і на романтичному побаченні за містом. Головне — вибрати правильний фасон. У літній колекції Valentino представлені різноманітні варіанти на тему білої бавовни — від зухвалих міні до жіночних суконь з гіперболізованою лінією плеча. Erdem висловили свої почуття за допомогою пасторальної сукні з англійською вишивкою, краї якого нагадують ажурну скатертину в селі в бабусі, а Loewe показали образ з відкладним комірцем, який згодиться для ділових зустрічей у літню спеку.

Реклама
Erdem
Loewe

Білі бавовняні сукні — це ще й традиційний елемент курортного дрес-коду. Вони вигідно підкреслюють засмагу й не дають шкірі перегрітися в період пекучого сонця. Так, Jonathan Simkhai показали просторий сарафан на тонких бретельках, у якому так і хочеться прогулятися вздовж морського узбережжя, а Prabal Gurung зробили ставку на сукню сорочкового крою з модними рукавами-буфами. Для дівчат, які обожнюють пасторальний стиль, Self-Portrait продемонстрували романтичну сільську сукню, яку можна вдягнути на весілля в стилі бохо.

Jonathan Simkhai
Prabal Gurung
Self-Portrait

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь з бавовни, які прикрасять літній гардероб. Не потрібно чекати особливого приводу — вдягаємо й насолоджуємося прямо тепер.

<b>белые платья хлопок</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.