До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Крейг і Рейчел Вайс стануть батьками

Сім'ю "Джеймса Бонда" незабаром чекає поповнення – 50-річний Деніел Крейг і його 48-річна дружина Рейчел Вайс очікують на першу спільну дитину. Про свою вагітність Рейчел Вайс розповіла в інтерв'ю The New York Times. "Деніел і я дуже щасливі. Скоро у нас народиться малюк. Ми не можемо дочекатися зустрічі з ним, або з нею", – розповідає актриса.

Актори познайомилися 2010 року на зйомках британського фільму "Дім марень", де зіграли сімейну пару. Всього через півроку після оголошення про свої відносин, вони одружилися, причому зробили це максимально закрито на весіллі було тільки чотири (!) гостя. Обоє до того часу уже були одружені. У Рейчел Вайс є 11-річний син Генрі від режисера Даррена Аронофскі, а у Крейга 25-річна дочка Елла від попереднього шлюбу з Фіоною Лоудон.

Реклама
Кадр з фильму "Дім марень"

Деніел Крейг тим часом готується до ролі Джеймса Бода, якого зіграє вп'яте. "Бонд 25" ювілейний фільм з серії "бондіани", його прем'єра запланована на жовтень 2019 року. Режисером після довгих коливань і пошуків став Денні Бойл, автор картин "На голці", "Стів Джобс" і володар "Оскара" за стрічку "Мільйонер з трущоб". Контракт з "бондіаною" у Крейга на цьому фільмі закінчується.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.