До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

La Vacanza — нова спільна колекція Дуа Ліпи та Versace

Нова колекція, що була представлена на шоу під час Каннського кінофестивалю, — це спільне бачення Донателли Версаче та Дуа Ліпи сучасної елегантності La Vacanza, що по-італійськи означає "канікули" й охоплює повний стиль життя Versace: від ідеального крою та вечірніх суконь до бікіні та пляжного одягу з махрової тканини.

Реклама

Попзірка стала співдизайнеркою колекції, у якій представлено жіночий, чоловічий та дитячий одяг. "Мене завжди надихав процес спільного проєктування, — прокоментувала Донателла Версаче. — Робота з Дуа над цією колекцією була дуже захопливою, і мені подобається динаміка між нами. Дуа сильна, безстрашна та вільна, а її творче бачення виняткове".

Провідним символом нової колекції стали метелики, які прикрасили сукні, романтичні топи, спідниці, різноманітні аксесуари та доповнювали зачіски моделей на показі; а також мерехтливі тканини та блискуче декорування. Фотографом рекламної кампанії La Vacanza High Summer 2023 виступила Карлійн Джейкобс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.